ارتباط بیماری دیابت با عفونت و پوسیدگی دندان


پایگاه خبری لقمه: متخصص بیماری‌های داخلی با اشاره به اینکه عفونت‌های دهان و دندان در کمین بیماران دیابتی است،گفت: دیابت کنترل نشده ترشح بزاق را کم کرده و باعث خشکی دهان می‌شود که این مشکل، عفونت و پوسیدگی دندان را به همراه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهران زمان‌زاده در ارتباط با بیماری دیابت و مشکلات دهان و دندان در این بیماران اظهارداشت: دیابت بیماری بوده که همه بدن از جمله دهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد چرا که دیابت کنترل نشده باعث افزایش آسیب پذیری گلبول‌های سفید خون که اصلی ترین سد دفاعی در مقابل عفونت‌ها هستند، می‌شود.

 
وی با اشاره به اینکه افراد دیابتی بیشتر در معرض ابتلا به عفونت های دهان و دندان قرار دارند، افزود: این بیماران در گروه پرخطر برای بیماری‌های خشکی دهان و برفک قرار دارند چرا که دیابت کنترل نشده ترشح بزاق را کم کرده و باعث خشکی دهان می‌شود و خشکی دهان، عفونت و پوسیدگی دندان را به همراه خواهد داشت.
 
متخصص بیماری‌های داخلی با اشاره به اینکه قندخون بالا در افراد دیابتی شرایط را برای بروز عفونت های قارچی از جمله برفک مناسب تر می‌کند، گفت: بیماران مبتلا به دیابت باید قند خون خود را اندازه گیری کرده و سعی کنند آن را در محدوده نرمال نگاه دارند.
 
زمان زاده ادامه داد: دیابتی ها باید دندان های خود را روزانه حداقل ۲ بار، صبح و شب، و نیز پس از هر وعده غذایی مسواک کنند. همچنین از مسواک های نرم و خمیر دندان‌های حاوی فلوراید استفاده کرده و در هنگام مسواک زدن مراقب لثه‌های خود باشند.
 
وی تأکید کرد: دیابتی‌ها در صورتی که جراحی دندان در پیش دارند، حتما باید دندانپزشک را از دیابت خود مطلع کرده و موضوع را با پزشک معالج خود نیز در میان بگذارید. همچنین به این نکته توجه داشته باشند که سیگار کشیدن ریسک ابتلا به بیماری های لثه را افزایش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11918 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 3229 ساعت: 1:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
5 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.