مواد اولیه :
گوشت بدون استخوان 400 گرم سركه یك قاشق غذاخوری ذرت 100 گرم گوجهفرنگی دو عدد اسفناج خردشده 100 گرم فلفل دلمهای 100 گرم برگ گشنیز دو قاشق غذاخوری زنجبیل نصف قاشق چایخوری كره دو قاشق غذاخوری سس سویا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه برای چهار نفر
گوشت را به صورت قطعات كوچك خرد كرده و با زنجبیل رندهشده، گشنیز و سركه به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود. گوشت را در تابهای كه كره در آن ریختهایم تفت داده و آن را كنار میگذاریم. اسفناج، ذرت و فلفل دلمهای كه خلالی كردهایم را در تابه كمی تفت داده، بعد گوشت را به آن اضافه میكنیم. گوجهفرنگی فیلهشده و سس سویا را اضافه كرده و كمی تفت میدهیم، در پایان جوانهها را روی آن ریخته و در ظرف میكشیم و آن را با جعفری تزئین میكنیم.