برداشت خرما در آبادان


پایگاه خبری لقمه: برداشت خرما در آبادان از اواخر مرداد آغاز و تا اواسط مهر ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امسال به دلیل شوری آب و گرمای بی‌سابقه، آسیب‌های فراوانی به نخیل‌های آبادان وارد شد. در نخلستان‌های آبادان خرماهای متنوعی از جمله برحی، بریم، استعمران، زاهدی، گنطار، اشگر، حلاوی، خضراوی، انگشتان عروس، دیری، خصاب، جوزی، هدل، بلیانی و چندین نوع دیگر وجود دارد.

این محصولات به سه صورت قابل برداشت است:
«خارک» که مقداری سفت بوده و به رنگ‌های زرد یا قرمز وجود دارد.
«رطب» که حالت رسیده و نرم‌شده خارک و بسیار نرم بوده و فقط برای مدت کوتاهی قابل نگهداری است.
«خرما» که محصول نهایی نخل است. خرما برای مدت طولانیُ حتی تا بیش از یک سال قابل نگهداری است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 11976 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 2782 ساعت: 12:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ خرید خرما پائین است/خرید تضمینی سودآور نیست ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
2 تولید خرما در سال جاری به بیش از یک میلیون تن می رسد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
3 راه های پیشگیری و مقابله با آفات وارداتی را به نخلداران آموزش دادند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
4 افزایش محصول تولیدی در سایت الگویی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری آبادان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد
5 یک مسئول:50 درصد خرمای کشور زیر پوشش بیمه است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
6 تولید ۲۲ گونه خرما به روش کشت بافت/ ضرورت بازسازی نخلستانهای آسیب‌دیده از جنگ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
7 ارزآوری 40 میلیون دلاری صادرات خرمای هرمزگان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
8 لبنیات پرچرب بخوریم یا خیر ؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۵ اسفند
9 شیر در ایران با روغن نخل پرچرب می‌شود! ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
10 خرما مشتری ندارد/ درخواست کمک از وزیر کشاورزی ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.