آنچیلادا غذای فوری مکزیکی


پایگاه خبری لقمه: آشپزی که آوکادو، پنیر و ترتیل ها را به طور منظم استفاده می کند، به این معنی است که شما یک آشپزی خوب را تجربه کرده اید. دستور العمل های مکزیکی نیز دارای ادویه، گیاهان و طعم های تازه و مختلف است و آنها به اندازه کافی متنوع هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آنچیلادا یه غذای مکزیکیه که در اون نان ترتیلا رو با موادی مثل گوشت، پنیر، لوبیا و سبزیجات پر می کنن و روی اون سس چیلی می‌ریزن. در اینجا یه دستور آنچیلادای سریع که با مرغ بریانی آماده میشه رو داریم.

آنچیلادا؛ غذای فوری مکزیکی
 
مواد لازم:
 
گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
فلفل چیلی سبز۳ عدد
پیازچه ۲ عدد
فلفل هالوپینو ۱ عدد
گشنیز ۱/۲ پیمانه
لیمو ۱ عدد
نمک به میزان لازم
مرغ ۱ عدد
پنیر چدار ۲ پیمانه
خامه ترش ۱ پیمانه
پیاز قرمز ۱/۲ عدد کوچک
فلفل سیاه به میزان لازم
نان ترتیلا ۶ عدد
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه آنچیلادا فوری:
 
1- گوجه‌فرنگی‌ها رو خرد کنید و دانه‌هاشون رو جدا کنید.
2- دانه‌های فلفل‌های چیلی و فلفل هالوپینو رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو ریز خرد کنید.
3- پیازچه رو ریز خرد کنید. از قسمت‌های سفید و سبز کمرنگ پیازچه استفاده کنید.
4- برگ‌های گشنیز رو ریز خرد کنید.
5- از یک عدد مرغ بریانی استفاده کنید. گوشت مرغ رو جدا کرده و ریش ریش کنید.
6- پنیر چدار رو رنده کنید.
7- به جای خامه ترش می تونید از ترکیب ۱ پیمانه ماست با ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین استفاده کنید.
8- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
 
طرز تهیه:
 
1-برای تهیه سالسا، گوجه‌فرنگی، فلفل چیلی، پیازچه، فلفل هالوپینو، گشنیز و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید. کمی نمک به اون ها اضافه کنید.
    از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی‌متری رو با روغن چرب کنید.
 
2-مرغ ریش ریش‌شده رو در کاسه بزرگی بریزید. نصف پنیر چدار، خامه ترش و پیاز رو با اون ترکیب کنید. به اون‌ها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
 
3-نان‌های ترتیلا رو روس سطح کار بذارید. حدود ۱ پیمانه از ترکیب مرغ رو در وسط هر نان بذارید و بعد نان‌ها رو رول کنید. رول‌های نان رو در قالب بچینید (قسمت باز نان رو به پایین باشد).
 
4-سالسا رو روی ترتیلاها بریزید و روی قالب رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. آنچیلاداها رو برای حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
 
5-فویل رو بردارید و ۱ پیمانه پنیر چدار باقیمانده رو روی آنچیلاداها بریزید و اون‌ها رو دوباره برای حدود ۵ تا ۸ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. آنچیلاداها رو گرم سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :آشپزباشی

کد: 11995 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 2943 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
2 ترتیلای سبزیجات ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در مورد بادمجان

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.