نخود سبز، دشمن سرطان


نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.

به گزارش لقمه، نخودسبز از بروز بیماری هایی مانند سرطان معده پیشگیری می کند.

کم کالری وکم چربی است.

میزان بالای آنتی اکسیدان آن از بروز واکنش های متعدد که می تواند بیماری های جدی ایجاد کند، پیش گیری می کند.

منبع عالی مواد کانی متعددی از جمله آهن، کلسیم، روی، مس و منگنز است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در آن از روند پیری پیشگیری می کند.

خاصیت ضد التهابی دارد که مانع از بروز استیوپروسیس می شود.

ویتامینk موجود در آن، از بروز بیماری آلزایمر و آرتریت پیشگیری می کند.

فیبر بالا و میزان پروتئین موجود در آن، هضم قند را کند می کند.

منبع عالی اسید فولیک است و مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود.

فیبر موجود در آن با تسریع روند سوخت و ساز بدن، هاضمه را بهبود می بخشد.

حاوی ویتامین و مواد مغذی لازم برای حفظ سلامت پوست و بینایی است.

منبع عالی ویتامین C است که در تولید کلاژن و سفت شدن پوست نقش دارد.

برای شادابی پوست از ماسک آن استفاده کنید.

برای تسکین سوختگی، نخود آسیاب شده را روی محل سوختگی قرار دهید.

ویتامین B موجود در آن، در تولید گلبولهای قرمز نقش دارد. این گلبول ها اکسیژن و مواد مغذی را به تمام سلول های بدن از جمله پیاز مو منتقل می کند.

کمبود این ویتامین باعث ریزش و ضعیف شدن مو می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6769 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 4849 ساعت: 8:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
3 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
4 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
7 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
8 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير
11 خوراکی‌های مفید برای پوست روزه‌داران چیست؟ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.