هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان هشدار داد و گفت: تعدادمزارع آلوده به لکه سفید میگو از ۲۰۲ مورد درسال ۹۴ به۸ مورد در سال۹۶کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  قاسم رضائیان در نشستی که به مناسبت ۱۴ مهرماه روز ملی دامپزشکی برگزار شده بود با بیان اینکه در سال ۲۰۱۷، حداقل ۶۰ کشور جهان به ویژه کشورهای اروپایی درگیر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بودند و برخی از آنها همچنان درگیر این بیماری هستند اظهار داشت: با ویژگی های فیزیکی که این ویروس دارد و بقایی که می تواند در فصل سرما داشته باشد باید به دارندگان طیور در کشورمان هشدار بدهیم که با آغاز فصل پائیز و سرما احتمال شیوع این بیماری وجود دارد.

 
وی اضافه کرد: از دو ماه پیش ستادهای آنفلوآنزا در سطح ملی، استانی و شهرستانی فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده اند و نشست های آموزشی مختلفی برگزار شده است.
 
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور افزود: بحث مهیا کردن و آماده شدن صنعت طیور برای مقابله با این بیماری مدنظر ماست چرا که پیشگیری امری بسیار مهم در این زمینه است و ما باید آن را بسیار جدی بگیریم.
 
رضائیان با بیان اینکه پیش بینی های اعتباری با دولت انجام شده است تصریح کرد: مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
 
وی همچنین از انتشار برخی اخبار نادرست در زمینه شیوع بیماری های دامی در فضای مجازی انتقاد کرد و گفت: انتشار این اخبار باعث وحشت مردم می شود.
 
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به برداشت میگو در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان اشاره کرد و تأکید کرد: برداشت در این استانها به پایان رسیده، اتفاقی که در این زمینه افتاده این است که امسال در زمینه بیماری لکه سفید میگو حداقل خسارت را داشتیم.
 
رضائیان افزود: درگیری مزارع ما از ۲۰۲ مورد در سال ۹۴ به ۸ مورد در سال ۹۶ کاهش یافته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12029 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2090 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
3 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
4 توصیه های جدی سازمان دامپزشکی در مورد تب کریمه کنگو ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
5 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
6 هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
7 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
8 افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
9 کدام مشاغل در شرایط قرمز مجاز به فعالیت هستند؟ ۱۴۰۰ جمعه ۲۰ فروردين
10 شیوع کرونا در کودکان شدت یافت/ آریتمی قلبی به جای درگیری ریه ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
11 رشد کسب و کار مجازی در اینستاگرام ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
برگزاری مراسم شب یلدا تزریق گونه‌ای از فرهنگ و امید به خانواده است پایگاه خبری لقمه: یک تاریخ نگار گفت: شب یلدا در عمق مطلب یک اندیشه جهانی و انسانی بزرگی است که این اندیشه تقریبا امروز در تمام جهان جاری است.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»