هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان هشدار داد و گفت: تعدادمزارع آلوده به لکه سفید میگو از ۲۰۲ مورد درسال ۹۴ به۸ مورد در سال۹۶کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  قاسم رضائیان در نشستی که به مناسبت ۱۴ مهرماه روز ملی دامپزشکی برگزار شده بود با بیان اینکه در سال ۲۰۱۷، حداقل ۶۰ کشور جهان به ویژه کشورهای اروپایی درگیر بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بودند و برخی از آنها همچنان درگیر این بیماری هستند اظهار داشت: با ویژگی های فیزیکی که این ویروس دارد و بقایی که می تواند در فصل سرما داشته باشد باید به دارندگان طیور در کشورمان هشدار بدهیم که با آغاز فصل پائیز و سرما احتمال شیوع این بیماری وجود دارد.

 
وی اضافه کرد: از دو ماه پیش ستادهای آنفلوآنزا در سطح ملی، استانی و شهرستانی فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده اند و نشست های آموزشی مختلفی برگزار شده است.
 
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور افزود: بحث مهیا کردن و آماده شدن صنعت طیور برای مقابله با این بیماری مدنظر ماست چرا که پیشگیری امری بسیار مهم در این زمینه است و ما باید آن را بسیار جدی بگیریم.
 
رضائیان با بیان اینکه پیش بینی های اعتباری با دولت انجام شده است تصریح کرد: مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
 
وی همچنین از انتشار برخی اخبار نادرست در زمینه شیوع بیماری های دامی در فضای مجازی انتقاد کرد و گفت: انتشار این اخبار باعث وحشت مردم می شود.
 
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به برداشت میگو در استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان اشاره کرد و تأکید کرد: برداشت در این استانها به پایان رسیده، اتفاقی که در این زمینه افتاده این است که امسال در زمینه بیماری لکه سفید میگو حداقل خسارت را داشتیم.
 
رضائیان افزود: درگیری مزارع ما از ۲۰۲ مورد در سال ۹۴ به ۸ مورد در سال ۹۶ کاهش یافته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12029 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2188 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
4 هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير
5 توصیه های جدی سازمان دامپزشکی در مورد تب کریمه کنگو ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
6 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
7 هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
8 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
9 افزایش تقاضای خرید بلدرچین با شیوع کرونا ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
10 کدام مشاغل در شرایط قرمز مجاز به فعالیت هستند؟ ۱۴۰۰ جمعه ۲۰ فروردين
11 شیوع کرونا در کودکان شدت یافت/ آریتمی قلبی به جای درگیری ریه ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.