هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا


رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ایرج خسرونیا، در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: با گرم شدن هوا، شاهد شیوع بیماری‌های روده‌ای هستیم که دلیل آن، استفاده از آب، سبزیجات و میوه‌های آلوده است.
 
وی افزود: وقتی هوا گرم می‌شود، مصرف میوه و سبزی‌های افزایش می‌یابد که عدم رعایت بهداشت در استفاده از این قبیل خوراکی‌ها، منجر به شیوع بیماری‌های روده‌ای می‌شود.
 
خسرونیا ادامه داد: آب استخرهایی که از ماده ضدعفونی کلر به میزان کافی استفاده نمی‌کنند، باعث آلودگی آب شده و در نتیجه می‌تواند عامل بیماری زایی شود.
 
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در واکنش به شیوع بیماری وبا در تهران، گفت: مواردی از ابتلاء به بیماری وبا مشاهده شده، اما آن طور نیست که موجب نگرانی شود.
 
خسرونیا، تشدید گرما در تابستان امسال را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: قطعاً گرمای امسال، تأثیر بیشتری در شیوع این قبیل بیماری‌ها دارد.
 
وی افزود: رعایت بهداشت فردی و شستن دست‌ها قبل از استفاده از خوراکی‌ها و مواد غذایی و همچنین استفاده از آب شرب سالم و بهداشتی، می‌تواند از ابتلاء به بیماری‌های روده‌ای جلوگیری کند.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15283 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۴ تير بازدید: 285 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
2 ایرج حریرچی: تست و داروی کرونا رایگان می شود ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
3 آیا ایران از شرکت فایزر واکسن کرونا را می خرد؟ ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
4 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
5 اعمال محدودیت‌های کرونایی با اعمال قانون ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۱ تير
6 حریرچی: هنرمندان می‌توانند با انتقال پیام موثر الگوهای سلامت مردم را تغییر دهند ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 سالانه چند 10 نفر از تب کریمه کنگو می میرند/ مردم گوشت را از مراکز بهداشتی تهیه کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.