اثرات ادویه ها برای سلامتی


پایگاه خبری لقمه: غذاهای پرادویه سرعت سوخت و ساز بدن را تا 8 درصد افزایش می‌‌دهند و اشتها را سرکوب می‌‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فواید و اثرات ادویه ها برای سلامتی هر یک از اعضای بدن متفاوت است.  

 
 مو
 
* روغن خردل برای رشد مو عالی است و در هند برای سرعت بخشیدن به رشد مو، به پوست سر روغن خردل می‌‌مالند.
 
ذهن
 
* مصرف فلفل قرمز می‌تواند احساس خوب فرد را بالا ببرد.
 
* زردچوبه نیز برای بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
 
چشم‌‌ها
 
* بررسی‌‌ها نشان داده است که زعفران عامل مهمی در مبارزه با از دست دادن بینایی در کهنسالی است.
 
دندان‌‌ها
 
رازیانه برای بهداشت دهان بسیار مفید است.
 
گلو
 
* زنجبیل برای درمان گلودرد و سرماخوردگی‌‌ها، عالی است.
 
مفاصل
 
* بیماران مبتلا به آرتروز با مصرف زنجبیل، کمتر به تورم مفاصل دچار می‌‌شوند.
 
* پوست جوز هندی در ماساژ درمانی استفاده شده و می‌‌تواند درد روماتیسم مفاصل را کاهش دهد.
 
سیستم ایمنی
 
* ویتامین C موجود در رازیانه، سیستم ایمنی بدن را در بهترین و موثرترین حالت نگه می‌‌دارد.
 
قلب
 
* کپسایسین موجود در فلفل‌‌های تند سبز و قرمز، برای سلامت قلب مفید هستند.
 
* پتاسیم موجود در بادیان رومی و فلفل کاین، ضربان قلب را تنظیم می‌‌کند.
 
* دانشمندان متوجه شده‌اند که قلب و خون مانند بینی، گیرنده‌‌های حس بو دارند و این بدین معناست که قلب نیز با بوی ادویه‌‌ها تحریک می‌‌شود.
 
شش‌‌ها
 
* شکوفه‌‌های میخک از ابتلا به سرطان شش پیشگیری می‌‌کنند.
 
استخوان‌‌ها
 
* کلسیم موجود در رازیانه موجب رشد مناسب و سلامت استخوان‌‌ها می‌‌شود.
 
معده
 
* با استفاده از زنجبیل می‌‌توان سوء‌‌هاضمه را درمان کرد.
 
* سوخت وساز- غذاهای پرادویه سرعت سوخت و ساز بدن را تا 8 درصد افزایش می‌‌دهند و اشتها را سرکوب می‌‌کنند.
 
پروستات
 
* کپسایسین از خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌‌کاهد.
 
رگ‌‌ها
 
* دارچین می‌‌تواند انسداد رگ‌‌های بدن را برطرف سازد.
 
خون
 
* کپسایسین موجود در فلفل‌‌های تند، خون را رقیق کرده و جلوی تشکیل لخته خون در بدن را می‌‌گیرد و به گردش خون کمک می‌‌کند.
 
* دارچین قند‌خون را در سطح مناسبی نگه می‌‌دارد و از تجمع پلاکت‌‌ها که موجب سکته‌‌های قلبی و مغزی می‌‌شود، جلوگیری می‌‌کند.
 
* فلاونوئید روتین موجود در کبر، جلوی تجمع پلاکت‌‌ها در خون را می‌‌گیرد.
 
پوست
 
* طبیعت ضدباکتریایی دارچین، آن را برای درمان جراحت‌‌ها مناسب می‌‌کند.
 
* فلفل‌‌ها موجب تعریق شده و بدین ترتیب بدن را خنک می‌‌کنند که این موضوع دلیل علاقه بسیاری از مردم به فلفل است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :موج

کد: 12042 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 2807 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
4 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 فواید رژیم مدیترانه‌ای برای کاهش وزن و تناسب اندام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
9 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
11 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آب گوجه‌فرنگی موثرتر از نوشابه‌های انرژی‌زا کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.
رژیم غذایی ضد سرطان زنانه سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان می‌شود.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.