اتخاذ رویکرد جدید در حوزه کشاورزی ضروری است


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهادکشاورزی در امور زراعت گفت که با توجه به کاهش بارش ها، تغییر اقلیم در کشور جدی بوده و بر این اساس، اتخاذ رویکرد جدید در حوزه کشاورزی ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عباس کشاورز شامگاه سه شنبه در جمع فعالان کشاورزی استان گلستان، اظهار داشت: کشاورزان نیز باید خود را برای این تغییرات آب و هوایی آماده کنند.

وی همچنین کمبود و نحوه مصرف آب را یکی از مشکلات کشور برشمرد و گفت: باید به این امر توجه شود که آب فقط برای مصرف انسان نیست و اگر به این موضوع پرداخته نشود چرخه زندگی با مشکل مواجه می شود.
به گفته وی؛ برای کشاورزی پایدار باید با تغییر رفتار در استفاده مناسب از منابع آب صرفه جویی کرد.
 
* کشت شالی در گلستان صرفه ندارد
کشاورز به مصرف بالای آب در کشت شالی اشاره کرد و گفت: کشت این محصول فقط در استانهای گیلان و مازندران توصیه می شود و در دیگر مناطق و از جمله گلستان صرفه ندارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی متذکر شد: گلستان یکی از استانهای مهم در حوزه کشاورزی است و در برنامه ششم توسعه نیز که به تازگی اجرای آن آغاز شد، باید میزان تولید گندم گلستان به دو میلیون تن برسد.
در استان گلستان واقع در شمال کشور از 650 هزار هکتار زمین کشاورزی آن هرساله حدود 390 هزار هکتار به کشت گندم آبی و دیم اختصاص می یابد، این استان از قطب های تولید غلات در ایران است.
 
*اقتصاد گلستان مرتبط با کشاورزی است
عضو هیات رییسه اتاق بازگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گرگان نیز با بیان اینکه اقتصاد استان گلستان مرتبط با کشاورزی است ، گفت: اگر در حوزه کشاورزی استان دید سنتی برقرار باشد شاهد رشد نخواهیم بود، به همین جهت بابد به سوی استفاده از علم روز و تجهیزات و مکانیزاسیون گام برداریم.
 
امیر یوسفی تاکید کرد: افزایش تولید و عملکرد کشاورزی با استفاده از واریته های جدید و بکارگیری روش های نوین امکان پذیر خواهد بود، همچنین باید محصولات دارای مزیت کشت شود.
به گفته وی؛ ورود به بازارهای جدید هم می تواند در رونق کشاوزی موثر باشد، در این راستا کیفیت تولیدات و خدمات مورد توجه است.
 
وی معتقد است که کشاورزی در کشور به سوی پیری در حال حرکت است و باید با همکاری، ایجاد بسترها و امکانات لازم، ورود جوانان به این عرصه تقویت شود.
اتاق بازرگانی گرگان 800 عضو فعال دارد.
استان مرزی گلستان یک میلیون و 869 هزار نفر جمعیت دارد، در این استان افرون بر 147 هزار خانوار به صورت مستقیم از طریق کشاورزی امرار معاش می کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12051 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 1948 ساعت: 1:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
4 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
6 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
7 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
8 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.