مرغ تری-یاکی کم نمک


پایگاه خبری لقمه: در این سری از آشپزی های سالم، غذاهایی که از ابتلا به بیماری هایی که مربوط به نحوه زندگی امروزه ما هستند، جلوگیری می کنند را معرفی می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در اولین بخش تهیه مرغ تری-یاکی کم نمک و سالم برای کاهش فشار خون بالا و اینکه چطور یک مرغ تری-یاکی خوشمزه را تنها با نصف میزان نمک دستور تهیه معمول آن که قبلا معرفی کردیم، درست کنید را یاد می گیریم.

 
مواد لازم برای 4 نفر
 
 
500 گرم یا دو ران مرغ با پوست و بدون استخوان
کمی آرد نشاسته 
1 قاشق غذاخوری روغن 
 
50 میلی لیتر آب سیب
یک و یک سوم قاشق غذاخوری (20 میلی لیتر) سس سویا
2 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری سرکه
5 گرم زنجبیل 
 
طرز تهیه:
ران مرغ را روی تخته گوشت بگذارید. از قسمتی در ران که فرورفتگی وجود دارد، هر یک از ران ها را به دو قسمت ببرید، در کل چهار تکه گوشت فیله ران خواهیم داشت.
برای اینکه کلفتی هر تکه از فیله ها یکسان باشد، از وسط قسمت کلفت گوشت آن را بطور افقی ببرید اما کارد را تا آخر نبرید و آن را جدا نکنید. این کار را در هر دو سمت راست و چپ انجام دهید. تکه های بریده شده را باز کنید، بدین ترتیب سطح فیله گوشت دوبرابر می شود.
 
 
هنگامی که همه چهار تکه گوشت را به این روش بریدید، آنها را با مقدار زیادی از آرد نشاسته بپوشانید و بعد آرد اضافی را از آنها جدا کنید.
در یک کاسه کوچک سس تریاکی را آماده کنید. آب سیب، سس سویا، شکر، سرکه و زنجبیل رنده شده را در کاسه ریخته و مخلوط کنید.
 
در یک ماهی تابه بزرگ روغن بریزید و فیله ها را طوری در آن قرار دهید که قسمت پوست آن در زیر قرار بگیرد. کمی فیله ها را به اطراف حرکت دهید و با شعله متوسط تا زمانیکه به رنگ طلایی خوشرنگ درآید، آنها را سرخ کنید. گوشت ها را پشت و رو کرده و در ماهی تابه را روی آن گذاشته و بگذارید که با حرارت ملایم به مدت 4 دقیقه دیگر بپزد. وقتی چنگال را در گوشت فرو کردید و آب گوشتی که خارج شد، بیرنگ بود یعنی مرغ پخته شده است. گوشت را از ماهی تابه خارج کنید.
 
با یک کاغذ آشپزخانه چربی اضافی گوشت در ماهی تابه را پاک کنید و بعد سس تری-یاکی را در آن بریزید. وقتی سس گرم شد، گوشت را به ماهی تابه برگردانید و آن را در سس غوطه ور کنید.
 
 
وقتی سس غلیظ تر شد و کاملا فیله ها را پوشاند گوشت را از ماهی تابه درآورده و در طوریکه پوست آن در رو قرار گیرد آن را در روی تخته گوشت بگذارید و آنها را بصورت نوارهایی با عرض 1 سانتیمتر ببرید. گوشت ها را در یک ظرف قرار داده و در کنار آنها سبزیجات و یک قاچ لیمو بگذارید.
 
جزییات
می توان از غذاهایی که کم نمک هستند هم لذت برد!
نمک به خوشمزه شدن طعم و مزه غذا کمک می کند. اما مصرف زیاد نمک می تواند مشکلاتی را برای سلامت انسان به همراه داشته باشد نظیر فشار خون بالا و بیماری های قلبی. گرچه غذاهای ژاپنی بعنوان غذاهای سالمی که برای سلامتی خوب هستند در نظر گرفته می شوند اما با کمال تعجب این غذاها نمک زیادی دارند. ژاپنی ها بطور متوسط در روز 11 گرم سدیم مصرف می کنند. سازمان بهداشت جهانی مصرف کمتر از 5 گرم نمک در روز را توصیه می کند. در دستور مرغ تری-یاکی کم نمک امروز، میزان نمکی که در سس این غذا استفاده شده است، نصف میزان معمول آن است اما بخاطر استفاده از آب سیب و سرکه و زنجبیل طعم آن همچنان خوشمزه است. استفاده از چاشنی هایی با طعم قوی راهی است برای حفظ رژیم غذایی کم نمک. 
 
پیشنهاد دیگر استفاده از سس سویا به شیوه ای موثرتر می باشد. گرچه میزان نمک سس سویا زیاد است اما این سس تنها حاوی یک پنجم میزان سدیم خود نمک است. و بخاطر عطر و طعم خاصی که دارد اضافه کردن تنها مقدار کمی از آن هم کافی است. 
در ژاپن کلاس های آشپزی و تارنماهایی که دستور تهیه غذاهای کم نمک را ارایه می دهند بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. 
امیدواریم که شما هم در تلاش تان برای مصرف کمتر نمک و حفظ سلامتی تان موفق باشید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ان اچ کی

کد: 12084 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر بازدید: 3134 ساعت: 3:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.