جزئیات قیمت انواع گوشت در بازار/ ثبات قیمتها تا پایان رمضان


لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اعلام جزئیات قیمتی انواع گوشت در بازار، گفت: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، قیمت گوشت قرمز تا پایان ماه مبارک رمضان افزایش نخواهد یافت.

به گزارش لقمه، علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: هم اکنون با آغاز عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری در نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا و نیز توزیع در شبکه‌های توزیع منتخب از جمله فروشگاههای زنجیره‌ای و واحدهای صنفی، قیمت گوشت قرمز در بازار متعادل شده است و پیش‌بینی می‌شود تا قیمت تا پایان ماه مبارک رمضان ثبات داشته باشد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی به صورت میانگین 16 هزار تومان است، افزود: در حال حاضر گوشت بره به مرور وارد بازار شده است و در عین حال، بخشی از نیاز کشور نیز از طریق واردات دام زنده یا گوشت قرمز تامین می‌شود.

وی تصریح کرد: با سیاست‌گذاری که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تامین گوشت مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان انجام شده است، به نظر می‌رسد ثبات قیمتی را بتوان شاهد بود.

به گزارش مهر، هم اکنون قیمت هر کیلوگرم ران گوساله 19500 تومان، خورشتی گوساله 19500 تومان، سردست گوساله 18800 تومان، راسته گوساله 20800 تومان، چرخکرده مخلوط 16600 تومان و ران گوسفندی 20800 تومان است. همچنین قیمت هر کیلوگرم سردست گوسفند 20000 تومان، گردن گوسفند 16800 تومان و مرغ تازه دولتی 4650 تومان است.


نقل از :مهر

کد: 1210 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۱ تير بازدید: 2958 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.