بهبود معیشت جوامع روستایی با اصلاح روش‌های تولید محصول


پایگاه خبری لقمه: نماینده فائو در ایران گفت: اصلاح روش‌های پایش تولید و بهره‌وری کشاورزی فرصت‌های گوناگونی برای معیشت جوامع روستایی فراهم خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «استر کیش لاروش» نماینده موقت فائو در ایران در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با سازمان فائو در قالب پروژه ارتقای سامانه پایش محصولات کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای با بیان اینکه سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) همکاری نزدیکی با دولت جمهوری اسلامی ایران دارد تا در حوزه‌های ظرفیت‌سازی، سیاست‌گذاری و تدوین استراتژی‌ها، تولید محصولات، بهداشت دام، مدیریت شیلات جنگل‌ها و همچنین برنامه‌های اضطراری و احیایی کمک‌های فنی خود را ارائه کند، اظهار داشت: در همین راستا پایش و تحلیل نظام‌های تولید کشاورزی یکی از اولویت‌های دولت جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

 
وی اضافه کرد: پروژه حاضر با حمایت مالی بخش همکاری‌های فنی فائو و همچنین راهنمایی موثر وزارت جهاد کشاورزی ایران تدوین شده و اجرا می‌شود تا با دولت ایران به ویژه وزارت جهاد در حوزه پایش و تحلیل تولیدات کشاورزی همکاری کند. هدف نهایی این پروژه حمایت از تدوین تکنیک‌ها، سیاست‌ها و شرایط مناسب سرمایه‌گذاری برای دستیابی به توسعه پایدار در کشاورزی است.
 
نماینده موقت فائو در ایران ادامه داد: هدف اصلی پروژه استقرار نمونه اولیه یک سیستم پایش کشاورزی در سه استان دارای اولویت است تا کیفیت اطلاعات و گزارش‌های کشاورزی را با استفاده از فناوری جغرافیایی بهبود دهد.
 
کیش لاروش اضافه کرد: پروژه حاضر روش‌های پایدار برای جمع‌آوری داده‌های میدانی را شناسایی خواهد کرد تا با استفاده از داده‌های جمع‌آوری شده توسط دفاتر استانی، آمارهای اصلاح ‌شده، هماهنگ و منسجمی تولید شود.
 
وی گفت: در همین راستا جدیدترین فناوری‌های دسترسی لحظه به لحظه به داده‌های ماهواره‌ای مانند ماهواره سنتینل ۲ برای تهیه اطلاعات مزارع، ارزیابی کیفیت داده‌های تولید محصول (بر اساس شاخص‌های سنجش از راه دور) و نیز شناسایی فرآیندهای فصلی محصولات در سطح ملی به کار گرفته خواهند شد.
 
کیش لاروش با بیان اینکه این پروژه همچنین از تصاویر ماهواره‌ای برای بررسی و پایش مجموعه‌ای از محصولات در استان‌های منتخب بهره خواهد برد، افزود: وزارت جهاد کشاورزی ایران و نهادهای دولتی فعال در حوزه کشاورزی می‌توانند با به کارگیری تصاویر ماهواره‌ای چندمنظوره، اطلاعات لحظه به لحظه دریافت کرده و از آن در پایش مزارع استفاده کنند.
 
وی با تاکید بر اینکه تصویب استراتژی‌های جدید برای بهبود تولید کشاورزی و پایش آن مستلزم تهیه سریع آمار دقیق و جامع در حوزه کشاورزی است، تصریح کرد: اصلاح روش‌های پایش تولید و بهره‌وری کشاورزی فرصت‌های گوناگونی برای معیشت جوامع روستایی فراهم خواهد کرد. علاوه بر این اصلاح روش‌های پایش کشاورزی به ایجاد یک نظام بازار کشاورزی منتهی می‌شود که به نوبه خود بر شفافیت بازار غذا افزوده و هماهنگی در سیاست‌های مقابله با بی‌ثباتی در بازارهای کشور را ارتقا می‌بخشد.
 
لاروش تاکید کرد: این پروژه تدوین رویکردهای نوآورانه در پایش کشاورزی را در اولویت قرار داده و بر شناسایی جدیدترین روش‌های تخمین میزان مساحت و بازدهی زمین از طریق ارزیابی روش‌های نوین پایش و نیز سنجش از راه دور متمرکز است.
 
نماینده موقت فائو در ایران تصریح کرد: این پروژه از ایجاد یک ظرفیت ملی در مجموعه‌ای از سازمان‌های گوناگون در سطوح مختلف دولت حمایت خواهد کرد تا کارکنان دولت را قادر سازد روش‌شناسی‌های ایجاد شده تحت این پروژه را به صورت کارآمدی مورد استفاده قرار داده و به سطح ملی بسط دهند.
 
کیش لاروش با بیان اینکه دستاوردها و آموخته‌های این پروژه در سطح ملی گسترش داده خواهند شد و استراتژی‌های تهیه شده نیز برای تداوم پایداری در بلندمدت مفید خواهند بود، گفت: این پروژه مقدمه‌ای برای یک پروژه بزرگتر با حمایت مالی دولت خواهد بود که در جریان آن رویکردهای این پروژه برای تخمین مساحت و بازدهی زمین در سطح ملی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
 
وی تصریح کرد: بنده مایلم بر تعهد و حمایت کامل فائو از دولت جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به توسعه پایدار در کشاورزی تاکید کنم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 12109 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 2632 ساعت: 3:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
3 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
8 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.