کاهش فشار خون با مصرف این مواد غذایی


پایگاه خبری لقمه: فشارخون بالا خطرات زیادی دارد اما با مصرف برخی موادغذایی فشارخون کاهش پیدا می کند و نیاز به دارو و پزشک پیدا نمی کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اگر در خطر فشار بالای خون هستید ارزشش را دارد که دهانتان بوی بد بگیرد. سیر حاوی آلیسین است، یک آنتی‌بیوتیک طبیعی که با بهبود فشارخون در ارتباط است. سیر باید خام و فراوان باشد بنابراین می‌توانید آن را روغن زیتون و آب لیمو اضافه کنید و به‌عنوان سس سالاد به‌کار ببرید و یا می‌توانید همین ترکیب را در انتهای پخت برخی غذاها به آنها اضافه کنید.

 
انار خواص بسیاری برای سلامت قلبی‌وعروق دارد. برای دریافت بیشترین بهره، دانه‌های انار را روی ماست طبیعی و معمولی بریزید و مقداری هم بذرکتان خرد شده اضافه کنید. با نوشیدن روزانه یک لیوان کوچک آب انار نیز می‌توانید کمک شایانی به کنترل فشارخون خود کنید.
 
فیبر دریافتی خود را افزایش دهید در غذاهای خود مانند سالاد از بذر کتان خرد شده استفاده کنید به‌عنوان میان وعده آجیل‌های‌خام، هویج و یا قطعات کرفس میل کنید. تمام کربوهیدرات‌ها را به غلات کاملی مانند برنج قهوه‌ای نان و پاستا سبوس‌دار تغییر دهید. به سوپ خود سبزیجات اضافه کنید و در کنار ساندویچ خود به‌جای خوردن چیپس سبزیجات و سالاد‌ها را بخورید.
 
ماهی‌های چرب مانند قزل‌آلا، سالمون وحشی، ساردین و ماهی خال مخالی حاوی اسید چرب‌های ضد التهابی هستند که به‌عنوان کلسترول‌های خوب نیز شناخته می‌شوند. سعی کنید هفته‌ای دو تا سه مرتبه ماهی میل کنید.
 
چغندر حاوی نیترات است که از انقباض عروق‌خونی حمایت می‌کند و در نتیجه به کاهش فشارخون منجر می‌شود. آب چغندر، به‌همراه هویج، سیب و زنجبیل را بگیرید و از آن داخل سالاد استفاده کنید.
میوه‌هاوسبزیجات سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین C عبارتند از هویج، مارچوبه، کلم‌بروکلی، جوانه‌گندم، کلم بروکسل، کاکائو، کلم، گوجه‌فرنگی، زغال‌اخته، کیوی و کلم. اگر از جوانه‌های خوشتان نمی‌آید در روغن زیتون تفتشان دهید و در 10 دقیقه پایانی پختن به آن سرکه بالزامیک اضافه کنید تا طعمی بسیار عالی به‌خود بگیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12156 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر بازدید: 1981 ساعت: 10:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
8 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
9 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
10 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
11 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.