ورزش 2ساعت قبل از افطار ممنوع/تأمین 60 درصد انرژی بدن با غذای سحر


لطفعلی پورکاظمی با اشاره به اینکه 2 ساعت مانده به افطار ورزشکاران از ورزش پرهیز کنند، اظهار داشت: ۱۰درصد انرژی افراد در ماه مبارک رمضان 1 از وعده افطار، 30 درصد شام و 60 درصد از وعده سحر تأمین می‌شود.

به گزارش لقمه، رئیس فدارسیون پزشکی ورزشی ایران با تأکید بر تغذیه مناسب در زمان سحر افزود: خوردن غذاهای قندی در زمان افطار انرژی کوتاه‌ مدتی را برای ورزشکار فراهم می‌کند ولی خوردن غذاهای پروتئینی در زمان سحر می‌تواند در طول روز یعنی 15 تا 20 ساعت برای ورزشکار انرژی فراهم کند.
پورکاظمی در پاسخ به این پرسش که افراد به خصوص ورزشکاران برای رفع تشنگی در ماه رمضان به چه مواردی باید توجه کنند، گفت: نخستین نکته آن است که افراد به خصوص ورزشکاران باید از زمان افطار تا سحر 8 تا 10 لیوان مایعات استفاده کنند تا آب بدن آنان به اندازه کافی ذخیره شود.
وی تصریح کرد: خوردن آجیل و غذاهای شور در زمان سحر مسلماً باعث تشنگی افراد در طول روز می‌شود و بهترین مواد غذایی در زمان سحر می‌تواند شامل برنج و آبمیوه باشد و غذاهای پروتئینی و نشاسته اگر با این مواد غذایی همراه شود 5 ماده غذایی لازم بدن را تأمین خواهد کرد.


نقل از :فارس

کد: 1217 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 4206 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
2 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
4 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
5 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
6 افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 خدا دست مارادونا را گرفت ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
8 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
9 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
10 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
11 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
قرص‌های لاغری واقعا معجزه می‌كنند؟ این روزها بیشترین معضل بسیاری از افراد مسئله چاقی است‌، بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای تلاش برای بهتر زندگی‌كردن و از راه‌های منطقی به نتیجه رسیدن ره صد ساله را یك شبه طی كنند و هستند كسانی كه از این افراد به راحتی سوءاستفاده می‌كنند اما برای سود بیشتر آن‌ها اجازه ندهید تا از شما سوءاستفاده شود.
با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟ متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمی‌شود.