کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه


پایگاه خبری لقمه: آیا می دانید موزهای لکه دار سیاه خواص سلامتی فراوانی دارند و می توانند شما را در پیشگیری و کاهش رشد سلول های سرطانی کمک کنند؟

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، موزهای ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موزهای سالم و زردرنگ خاصیت دارند.در این نوشتار به برخی خواص این موزها اشاره می شود.

 
مبارزه با سرطان
نقاط سیاه روی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلولهای تومور و سرطان کمک می کند. موزها میزان زیادی فیبر دارند، افزون بر این داری فیبر بیشتری هستند که برای حفظ سلامت بدن مفید است .
 
ضد فشار خون
موزهای لکه دار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزه آسایی برای سلامت قلب موثر است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک می کند و می تواند در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی داشته باشد.
 
انرژی زا
موز یک میوه بسیار انرژیک است. میزان زیادی کربن و آب دارد وغنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم می کند.
 
درمان سوزش معده
موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای موجود درآن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح (پ.هاش) خون خنثی می کند.
 
ضد اضطراب و افسردگی
موز حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام تریپتوفان است که به تقویت حافظه کمک می کند. علاوه بر این خوردن موز باعث تولید سروتونین می شود که باعث تقویت روحیه شده انسان را از حالت افسردگی در می آورد و این خاصیت در موزهای سیاه بیشتر ایست.
 
هضم کننده غذا
به دلیل میزان بالای فیبری که موز دارد، بسیار در پروسه هضم غذا موثر است. همچنین به دلیل داشتن پکتین ( کربوهیدراتی محلول در آب که در برخی میوه های رسیده وجود دارد) موجب درست کار کردن سیستم گوارش می شود.
 
کاهنده فشارهای روحی و عصبی
به دلیل غنی بودن موز از ویتامین های گروه ب، خوردن موز می تواند بعضی از این احساسات و حالات روحی و عصبی را مهار کند و همچنین به دلیل داشتن مقدار فراوان پتاسیم می تواند در کنترل قند خون که یکی از دلایل استرس و حالات عصبی است، بسیار کمک کننده باشد.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :سلامت آنلاین

کد: 12171 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2682 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
3 مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4 هضم چه غذاهایی ساده است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 فیبرها چه تاثیری بر سلامت ما دارند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 چگونگی مبارزه زنجبیل با چربی شکم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 آشنایی با فیبرهای غذایی و نقش آنهادر سلامتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور
8 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 فواید و زیان های چای زا بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
10 تقویت نیروی جنسی با مصرف تخم مرغ نیم‌برشت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.