آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد


پایگاه خبری لقمه: محققان به رابطه بین مصرف آسپرین و کاهش ریسک ابتلا به سرطان پی برده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان تایوانی دریافته اند مصرف روزانه آسپرین ممکن است ریسک سرطان کبد را در افراد مبتلا به هپاتیت B کاهش دهد.

 
هپاتیت B با حمله به کبد می تواند موجب سیروز کبدی و سرطان کبد شود. مطالعه قبلی نشان داده است که مصرف روازنه آسپرین با دوز پایین ممکن است از سرطان پیشگیری کند.
 
محققان در این مطالعه داده های نزدیک به ۲۰۵ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت مزمن B را بررسی کردند. آنها دریافتند افرادی که روزانه آسپرین مصرف کرده بودند در طول ۵ سال مطالعه، کمتر از افرادی که آسپرین مصرف نکرده بودند، مبتلا به سرطان کبد شده بودند.
 
طبق اعلام محققان انجمن مطالعه بیماری های کبدی آمریکا، حدود ۲۴۰ میلیون نفر در سراسر دنیا مبتلا به هپاتیت B مزمن هستند.
 
دکتر تنگ یو لی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیکه داروهای ضدویروسی به شکل قابل توجهی موجب کاهش ریسک سرطان کبد در افراد مبتلا به ویروس هپاتیت B می شود، اما این ریسک را از بین نمی برد و برای همه مناسب نیست.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12217 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 2846 ساعت: 9:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.