صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
کارگاه ساخت ظروف مسی
کارگاه ساخت ظروف مسی
پایگاه خبری لقمه: ظروف مسی یکی از کهن ترین صنایع دستی ایران است. اشیا و ظروف مسی دست ساز از زمانهای دور مورد استفاده خانواده های ایرانی بوده است. پیشینه مسگری در ایران حداقل به پنج هزار سال پیش میرسد و به ظن غالب اولین فلز مکشوفه بدست انسان فلز مس بوده و اولین فلزکاران نیز ایرانیان بودهاند.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا
کد:
12291
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
بازدید:
2405
ساعت:
1:53 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
2
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
3
توالت، رستوران مدرن تایپه
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4
قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یافت
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
5
ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
6
جایگزین هایی برای ظروف نچسب
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
7
قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
8
مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9
کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟
۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
10
آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...
تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید
پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...
خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان
پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند توصیهی سالادی برای خوش اندامی
اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی میکند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل میکنند مثل سالادهای سرو شده در رستورانها.
چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟
مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان
«آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف میشود
سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کمخونی یکی از علتهای اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است