تشریح طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت؛
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها


پایگاه خبری لقمه: فرهادی گفت: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی از بیستم اسفند ۹۷ با تمرکز نظارت بر رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرجگاه‌ها و پایانه‌های مسافربری خبر داد.

محسن فرهادی، درباره مهم‌ترین محورهای طرح سلامت نوروزی، گفت: با توجه به افزایش سفرها در ایام نوروز، برنامه ریزی به اینگونه است که با کمک ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در ۲۰ اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون بهداشت و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.
 
وی اظهار داشت: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده در افزایش مسافرت‌های زمینی و افزایش مسافران، تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه‌ها، هتل‌ها، متل ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی، پارک‌ها و فضاهای طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی‌ها هدفمند تر خواهند شد.
 
فرهادی گفت: ۱۰۰۰ تیم بازرسی در ایام تعطیل و ۳۰۰۰ تیم بازرسی در ایام عادی از ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت حضوری خواهند داشت و ۴۵۰ تیم آماده خدمت رسانی از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح خواهند بود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود. هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.
 
وی افزود: در هتل‌ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی این نظارت‌ها محسوب می‌شود.
 
فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران‌های بین راهی و هتل‌ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه‌ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات، قوه قضائیه و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
 
وی ادامه داد: مجلس در سال ۷۹ و ۸۰ با تأیید شورای نگهبان ماده ۱۳ مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می‌توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
 
فرهادی گفت: هموطنان می‌توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود.
 
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان‌های بین راهی انجام خواهد شد.
 



کد: 13956 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند بازدید: 4208 ساعت: 1:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
5 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
7 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
8 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
9 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
10 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
11 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.