صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا
غذاهای ماه رمضان/
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا
لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفرههای افطاریتان میگردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.
مواد لازم:
آرد برنج 3 قاشق سوپخوری
آرد نشاسته یک قاشق سوپخوری
شیر 2 لیوان
شکر 1/2 پیمانه
گلاب یک قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
انبه یک عدد
کره 25 گرم
طرز تهیه:
1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.
3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.
4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.
5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.
6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.
نقل از :تبیان
کد:
1295
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد
بازدید:
6567
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی
۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3
سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad
۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4
بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5
تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم
۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟
۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7
زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8
رژیم خیلی کمچـرب هم عارضه دارد!
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9
از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید
۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10
هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11
برچسبهای هشدار، اینبار برای نوشابهها
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
نظرات
maryam
dasth shoma dard nakone
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
6 راز خوراکی برای سرما نخوردن
اگر تصور میکنید نمیشود زمستان را بدون سرماخوردگی...
سالمترین مخلفات برای ساندویچ
می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...
آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن میشوند
لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تغذیه در شرایط بحران
كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران میباشد كه میتواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیههای پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذیها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماریها و یا افزایش مرگ و میر شود.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا (2)
غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نمبخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نمبخش و خنککننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکیهای سرد و کمتغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
چرا مجبورم لاغر شوم؟!
این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید
بعضی از خردسالان علاقهای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خوردهاید را بهیاد میآورید؟ در نزد فرزندتان با بهبه و چهچه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقهمند هستند میل كنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است