غذاهای ماه رمضان/
روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیرو زا


لقمه: اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، از دستور فرنی انبه نگذرید.


مواد لازم:

آرد برنج             3 قاشق سوپ‌خوری

آرد نشاسته       یک قاشق سوپ‌خوری

شیر                2 لیوان

شکر                1/2 پیمانه

گلاب               یک قاشق سوپ‌خوری

خامه              2 قاشق سوپ‌خوری

انبه                 یک عدد

کره                25 گرم


طرز تهیه:

1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.

2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.

3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.

4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.

5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.

6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.


نقل از :تبیان

کد: 1295 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 6567 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2 درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3 سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4 بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6 چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7 زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9 از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10 هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11 برچسب‌های هشدار، این‌بار برای نوشابه‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن


نظرات


maryam

dasth shoma dard nakone

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.