رئیس اتحادیه خبر داد:
فعالیت غیرقانونی بسیاری از سوپرماركت‌ها در تهران!


رییس اتحادیه سوپرماركت و مواد پروتئینی تهران گفت: بسیاری از مغازه‌هایی كه در حال حاضر با عنوان سوپرماركت‌ فعالیت می‌كنند، غیر قانونی بوده و سوپر ماركت نیستند.

به گزارش لقمه، سعید درخشانی در گفت‌وگویی با بیان اینكه در حال حاضر هر خواربارفروشی، لبنیاتی یا مغازه‌ زیر پله‌ای از عنوان سوپرماركت استفاده می‌كند، اظهار کرد: ‌آن‌ها به صورت غیر قانونی تابلوی سوپرماركت را نصب می‌كنند و کسی هم مانع کار آنها نمی شود، در حالی که زمانی اداره اماكن با این موضوع برخورد و این مغازه ها را پلمپ می كرد.

وی افزود: در حال حاضر حدود 400 سوپرماركت در سطح تهران، پردیس و بومهن مشغول به کارند. تعدادی نیز درخواست پروانه داده‌اند كه در حال بررسی است و بقیه مغازه‌هایی كه با این عنوان فعالیت می‌كنند، کارشان غیر قانونی است.

درخشانی با بیان این‌كه هر سوپرماركتی باید دارای شرایط لازم باشد تا بتواند با این عنوان فعالیت كند، ابراز داشت: در گذشته مساحت سوپرماركت برای دریافت پروانه حداقل باید 100 متر بود كه در حال حاضر به 70 متر کاهش یافته است و از سوی دیگر سوپرمارکتها باید دارای امكانات سردخانه‌ای و تجهیزات مناسب نیز باشند.

وی گفت: متاسفانه در حال حاضر و در هر محله‌ای تعداد زیادی سوپرماركت وجود دارد كه در واقع سوپرماركت نیستند.


نقل از :ايسنا

کد: 1321 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 4743 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
3 سارقان مسلح سوپرمارکت های تهران دستگیر شدند ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
4 بدعت دقیقه نودی نعمت زاده در قیمت‌گذاری کالاها/ افزایش رانت و تبانی یا ایجاد فضای رقابتی!! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
5 فروشگاه ها برچه اساسی 50 درصد تخفیف می دهند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
6 آب های بسته بندی خارجی در سوپرمارکت ها تقلبی است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان‌های غیربهداشتی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 آستین همت را بالا بزنید؛ جولان محصولات خارجی در سوپرمارکت‌ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
9 راز موفقیت در مشتری مداری ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ اسفند
10 10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
11 چیپس‌های سرطان‌زا نخورید ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.
معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.