پرداخت۴هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: بانک کشاورزی ظرف چهار سال اخیر ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به بخش خصوصی پرداخت کرده و امسال نیز حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مدیر عامل بانک کشاورزی با بیان اینکه این بانک ظرف چهار سال اخیر ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید و توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به بخش خصوصی پرداخت کرده و امسال نیز حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص خواهد یافت، افزود: پرداخت تسهیلات ظرف چهار سال گذشته موجب رونق کارخانه های کمباین سازی، تراکتور سازی، ادوات سازی و تجهیزات مکانیزه برای مرغداری و دامداری ها شده است.

 
مرتضی شهید زاده اظهار داشت: اولویت ما برای پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی بر اساس برنامه های دولت و طرح های وزارت جهاد کشاورزی در چارچوب اقتصاد مقاومتی است که شامل پروژه هایی مانند توسعه گلخانه ها، توسعه مکانیزاسیون و پرورش ماهی در قفس است.
 
وی تصریح کرد: در این راستا ما سال گذشته با امکاناتی که از صندوق توسعه ملی دریافت کرده و تلفیق آن با منابع بانک کشاورزی برای احداث ۱۸۰۰ هکتار گلخانه تسهیلات مصوب کردیم که بخش عمده آن پرداخت شده و حدود ۱۲۰۰ هکتار گلخانه نیز راه اندازی و به مرحله تولید و صادرات رسیده اند.
 
شهید زاده ادامه داد: سال گذشته ما همچنین تسهیلات مربوط به طرح پرورش ماهی در قفس را در حدود ۲۰ هزار تن مصوب کردیم و امسال این تسهیلات را برای تولید ۵۰ هزار تن پرورش ماهی در قفس تخصیص خواهیم داد.
 
وی درباره حمایت این بانک از صندوق بیمه کشاورزی گفت: با توجه به برنامه دولت و مصوب مجمع پیش بینی می کنیم امسال ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از بیمه کشاورزی تخصیص دهیم.
 
شهید زاده افزود: بانک کشاورزی از سال های گذشته تا کنون در کنای صندوق بیمه کشاورزی بوده و هر زمان که این صندوق منابع مالی نیاز داشته با مصوبه دولت این منابع را در اختیار گذاشته ایم.
 
وی اظهار داشت: در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی، پروزه هایی که در زنجیره تولید قرار دارند و مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی هستند به طور کامل پشتیبانی می کنیم.‌

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 13335 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان بازدید: 1906 ساعت: 2:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
4 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
5 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
6 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۹ تير
8 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
9 تسهیلات ویژه بومگردی‌ها برای تابستان/ از اقامت رایگان تا تخفیف 30 درصدی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۸ خرداد
10 پرداخت ­تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
11 اعلام جزئیات حمایت دولت از کشت قراردادی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»