مجری طرح توسعه پرورش ماهی در دریا (قفس):
بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان شیلات ایران از اجرای بیش از ۸ هزار طرح مشترک شیلاتی با بنیاد برکت در قالب‌ تسهیلاتی و مشارکتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیدحسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در نشستی با حضور مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه، مجری طرح توسعه پرورش ماهی در دریا (قفس)، مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین و میهمانانی از بنیاد برکت، با بیان این که با حرکت در چارچوبی مشترک می‌توانیم به اهداف مد نظر در افزایش تولید برای تامین امنیت غذایی دست یابیم، گفت: با توجه به ظرفیت‌های بومی و زیستی استان‌ها و تهیه اطلس‌ها، در برنامه تحولی شیلات به توسعه عمودی توجه شده است که برای تحقق آن باید توسعه مکانیزاسیون مدنظر قرار گیرد.

او توجه به آبزی‌مصرفی و ارزان‌سازی آبزیان را مورد تاکید قرار داد و افزود: با ایجاد رستوران‌های سیار و عرضه ماهیان ارزان‌قیمت و تهیه غذا‌های سلامت می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد.
 
معاون وزیر در سازمان شیلات ایران، به بنیاد برکت پیشنهاد داد که اولویت‌های این سازمان در افزایش بهروری را مدنظر قرار داده و به توسعه واحد‌های خرد توجه شود.
 
او اجرای پایلوت در بعضی مناطق همچون کاشان را از دیگر فعالیت‌های مشترک با بنیاد برکت عنوان کرد و گفت: برای فراهمی محصول لازم است طرح‌های مشترکی به انجام برسد.
حسینی به تغییر نسبت صید به آبزی‌پروری که ۵۶ به ۴۴ است اشاره کرد و گفت: کشور‌های پیشرفته در زمینه شیلات درصدد افزایش نسبت آبزی‌پروری هستند که ایران نیز باید به آن سمت حرکت کند.
 

پایلوت‌های ترویجی در حوزه شیلات افزایش یابد

 
 رئیس سازمان شیلات ایران به انجام طرح‌های پایلوتی و پروژه‌هایی که با معاونت علمی و فناوری در حوزه شیلات در دست اجراست، اشاره کرد و گفت: بنیاد برکت در حوزه پرورش ماهی در قفس می‌تواند به صورت الگویی و یا مشارکت با بخش‌های خصوصی و انجام پایلوت‌های ترویجی به این سازمان کمک کند.
 
 او ادامه داد: در حوزه بازاررسانی محصولات شیلاتی کمتر کار شده و امکان عرضه آبزیان به صورت محصول و غذا را می‌توان به عنوان پروژه‌ای مشترک تعریف کرد.
 
 حسینی درباره تراز مثبتی که می‌تواند محصولات شیلاتی برای بخش کشاورزی ایجاد کند، گفت: در سال گذشته ۱۸۱ هزار تن ماهی صادر شد و ۵۶۵ میلیون دلار تراز کشور را مثبت کرد.
 
 او افزود: کم‌آب‌ترین پروتئین موجود در کشور آبزیان است و کمترین مقدار گاز‌های گلخانه‌ای را تولید می‌کند بنابراین در آینده‌ای نه‌چندان دور آبزیان نقش بزرگی را در تامین پروتئین ارزان بازی خواهند کرد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی به اجرای ۸ هزار طرح مشترک با بنیاد برکت در قالب تسهیلات و ۴۵ طرح در قالب مشارکت اشاره کرد و ادامه داد: امید می‌رود با امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک این تعداد افزایش یابد.
 
 معاون وزیر جهاد تیلاپیا را فرصت بسیار خوبی برای توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری برشمرد و گفت: باید مدل تامین اعتبار این آبزی فراهم شود و علاوه بر آن به زنجیره ارزش توجه شود.
 
 رئیس سازمان شیلات ایران ادامه داد: فرصت‌های شیلاتی در حوزه شهرک‌سازی بسیار بالاست و باید شرکت شهرک‌های کشاورزی در این زمینه اقدامات عملیاتی را به انجام برساند.
 

 عزم بنیاد برکت برای حمایت از تولید آبزیان

 
نماینده بنیاد برکت نیز در این نشست بنگاه‌ها و مشاغل خرد و خانگی، طرح‌های کارگاهی و طرح‌های تسهیلات‌محور را از اقداماتی برشمرد که مورد حمایت این بنیاد است و گفت: بنیاد با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای حمایت از بخش‌های تولیدی عزم خود را جزم کرده است و در زمینه تولید بیشتر ماهیان گرم‌آبی، ماهیان سردآبی، میگو و پرورش ماهی در قفس برنامه‌هایی را در نظر گرفته و علاوه بر آن توجه به ارزآوری ماهیان زینتی مدنظر است.
 
او گفت: در سال گذشته بنیاد برکت ۴ هزار و ۲۳۳ طرح در حوزه شیلات اجرا کرد که حجم سرمایه‌ای معادل ۵۰۰ میلیارد تومان دربر داشته است.
 
گفتنی است؛ در این جلسه مقرر شد با انتخاب نمایندگانی از دو طرف، فهرستی از اقدامات مشترک تهیه شده و بعد از تفاهم نهایی برای هماهنگی به استان‌ها نیز پیگیری‌های لازم صورت گیرد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 15273 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير بازدید: 356 ساعت: 5:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
2 قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۹ خرداد
3 عدم توافق روی قیمت جدید خرید تضمینی گندم/انتظار کشاورزان بیش از ۱۵ هزار تومان تومان است ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
4 نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
5 درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد! ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
6 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
7 تهران میزبان هجدهمین اجلاس جهانی آب می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ دي
8 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 قرارداد ایجاد گاوداری صنعتی هولشتاین یکشنبه در آفریقای جنوبی نهایی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
10 آسپرین چه تاثیری بر دندان ها دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  ویتامین D و بیماری سل

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.