براشت ماهیان گرم آبی تا اوایل اسفندادامه دارد


پایگاه خبری لقمه: آقازاده گفت: در صورت شرایط مطلوب بارندگی پیش بینی می‌شود، امسال تولید ماهیان گرم آبی به ۱۸۵ هزارتن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن آقازاده مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی در گفتگویی، در خصوص آخرین وضعیت تولید ماهیان گرم آبی اظهار کرد: سال گذشته از مجموع سطح زیر کشت 40 هزار هکتار، 16 استان کشور، حدود 185 هزارتن ماهی برداشت شد که امسال در صورت بارندگی مطلوب به این رقم خواهیم رسید.

 
 وی با بیان اینکه برداشت ماهیان گرم آبی از اواسط شهریور آغاز و تا اوایل اسفند ادامه دارد، افزود: باید منتظر ماند و دید که شرایط جوی کشور به کدام سمت و سو خواهد رفت.
 
 آقازاده با انتقاد از وضعیت نامناسب بازار های داخلی و خارجی گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی، افراد اقبال بیشتری نسبت ماهی های ارزان قیمت دارند و به همین خاطر بازار ماهیان گرم آبی تعریف چندانی ندارد.
 
 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه عمده صادرات ماهیان گرم آبی به عراق است، تاکید کرد: شرایط نابسامان سیاسی و امنیتی عراق،کاهش قدرت خرید خانوار در کنار به چرخه در آمدن تولید این گونه ماهیان از جمله دلایل کاهش صادرات به شمار می رود.
 
 به گفته وی سال گذشته مجموع صادرات ماهیان گرم آبی به بازارهای هدف، 18 هزارتن بوده است.
 
برای جلوگیری از واردات نمی توان دور کشور را سیم خاردار کشید
 
 آقازاده در بخش دیگر سخنان خود در خصوص تاثیر واردات تیلاپیا بر بازار ماهیان گرم آبی بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی باید در فضای رقابتی به تولید بپردازند، چراکه نمی توان در کشور سیم خاردار کشید و از واردات جلوگیری کرد.
 
 وی ادامه داد: در مواقعی که با انباشت تولید داخل روبرو هستیم از وزیر جهاد کشاورزی و متولیان بازار تقاضا داریم که میزان واردات را افزایش ندهند، چراکه این امر اجحاف در حق تولیدکنندگان داخلی است.
 
 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه بخشی از مشکلات تولیدکنندگان درون تشکیلاتی است، یادآور شد: ارائه ندادن تسهیلات ارزان قیمت، عدم ساماندهی بازار و مقابله با دلالان بخشی از مشکلات تولیدکنندگان به شمار می رود که ناشی از برنامه ریزی های نامناسب سازمان شیلات است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13354 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2595 ساعت: 2:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن شاید شما برای اینکه وزنتان را کم کنید، دست به هر ک...

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.