دسر هلو، برای سلیقه های خاص


پایگاه خبری لقمه: دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.

 طرز تهیه  دسر لیوانی هلو، برای سلیقه های خاص
 
مواد لازم:
 
پوره هلو: 150 گرم
شکر: 40 گرم
آب سرد: 2 ق س
پودر ژلاتین: 5 گرم
خامه (فرم گرفته): 250 گرم
پودر ژله نارنگی: به مقدار دلخواه
 
مواد لازم رویه:
 
توت فرنگی: یک پیمانه
آب سرد: 3 ق س
شکر: 40 گرم
آب سرد اضافی: یک ق س
پودر ژلاتین: یک ق س
شکلات سفید: 50 گرم
 
 
طرز تهیه:
 
پوره هلو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر ذوب شود. ژلاتین را با آب مخلوط کرده تا حالت اسفنجی شود. سپس به مخلوط پوره بیفزایید و هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. آن را کنار گذاشته تا خنک شود. سپس خامه فرم گرفته را به مواد بیفزایید و با لیسک هم بزنید. مواد را به دو قسمت تقسیم نموده و به یک قسمت پودر ژله نارنگی حل شده در آب را بیفزایید. لیوان دسر مورد نظر را درون کاسه یا قالب مافین به حالت کاج قرار داده و از دسر پررنگ درون لیوان ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد.
 
دوباره بعد از بته شدن دسر از مخلوطی که ژله نارنگی به آن اضافه نکردیم داخل لیوان ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس لیوان ها را از یخچال بیرون آورده و به حالت ایستاده قرار دهید و از دسر پررنگ یک بار دیگر داخل لیوان ریخته. به طوری که یک سانت از لیوان خالی بماند.
 
بعد از بسته شدن کامل دسر مواد رویه را روی آن بریزید. شکلات سفید را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده و از آن به اندازه یک دوم قاشق چای خوری برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق کوچکی به شکلات فرم دهید و کاغذ روغنی را داخل مقوایی که با دست آن را رول کرده و حالت داده اید قرار دهید و در یخچال قرار داده تا بسته شود از یخچال درآورده و از کاغذ روغنی جدا نموده و می توانید برای تزیین روی دسر استفاده کنید.
 
طرز تهیه مواد رویه:
 
توت فرنگی را با آب و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا توت فرنگی کمی پخته شود. ژلاتین را با آب سرد اضافی مخلوط کرده تا حالت اسفنجی پیدا کند و به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده تا ذرات ژلاتین حل شود. سپس مخلوط را از صافی عبور دهید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کیک و شیرینی

کد: 13448 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 3016 ساعت: 3:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
5 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
7 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
رژیم بسیار خطرناک خام خواری خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.