صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
توصیههای تغذیهای برای مقابله با درد
توصیههای تغذیهای برای مقابله با درد
متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک میکنند.
به گزارش لقمه، هر چند ورزش و تمرینات مدیتیشن (مراقبه) بهترین شیوهها برای مقابله با درد هستند اما این متخصصان تاکید دارند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی نیز میتوان به شیوهای موثر درد را کنترل کرد.
به گزارش تورنتونیوز، با توجه به اظهارات فوق چند نمونه از توصیههای تغذیهای موثر برای مقابله با درد عبارتند از:
- از ادویههای مناسب به مقدار کافی استفاده کنید. بررسی نشان داده است که زردچوبه و زنجبیل هر دو از چاشنیهای بسیار مفیدی هستند که خاصیت تسکین دهنده درد مانند داروهای آسپیرین و ایبوبروفن را دارند. به این ترتیب افزودن اندکی زنجبیل به چای یا قهوهای که روزانه مصرف میکنید در تسکین درد موثر است.
- از فرآوردههای لبنی استفاده کنید. محصولات لبنی سرشار از کلسیم و ویتامین D هستند که این دو ماده نیز به نوبه خود نقش موثری در کنترل درد دارند.
- غلات را همراه با سبوس آنها مصرف کنید. غلات سبوسدار غنی از منیزیم هستند. این ماده معدنی برای مقابله با دردهای عضلانی بسیار مفید است و به کاهش دردهای مزمن کمک میکند.
- مفاصل خود را چرب کنید. روغن زیتون غنی از آنتیاکسیدانهایی موسوم به پلی فنولها است که مکانیسم مقابله با درد را در بدن فعال میکند و از این رو توصیه میشود که مفاصل خود را با این روغن چرب نگه دارید.
- سبزیجات سبز رنگ را فراموش نکنید. مصرف این سبزیها مانند اسفناج و کاهو و کرفس که سرشار از ویتامین K هستند، تسکیندهنده درد است.
کد:
2004
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ آبان
بازدید:
5987
ساعت:
6:44 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4
تورم خوراکیها در شهریور ماه اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
8
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9
فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطانها
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
11
تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد
۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین ساندویچ کدام است؟
ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...
در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید
محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتیه...
شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت
لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟
به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویهها استفاده کنید.
بادمجان، سرشار از ویتامین
بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان بادمجان خرد شده 35 کالری، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
نشانه های بیماری وبا چیست؟
وبا، یکی از بیماریهای اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح میشود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد میکند که شبیه آب برنج بوده و بیبو است یا گاهی بوی ماهی میدهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه میکنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه شود.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان
ایرانیها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمیدارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف میكنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است