آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است


پایگاه خبری لقمه: ترتریس گفت: آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر و نوع پخت امری مهم به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امانوئل ترتریس رییس آکادمی باگت فرانسه در همایش بین المللی صنعت آرد و نان کشور با اشاره به ضرورت آموزش نانوایان در راستای حمایت از این صنعت اظهار کرد: طی بازدید از نانوایی‌های سنگگ، بربری و لواش متوجه پخت موروثی نان‌های سنتی در ایران شدم که این سبک همچنان باسیر تکامل تکنیک پخت باید حفظ شود.

 
وی با اشاره به اینکه دور ریز نان در فرانسه رقم قابل ملاحظه‌ای نیست، افزود: استفاده از تکنیک پخت جدید، تولید نان در حد نیاز مردم، آماده سازی خمیر و نگه داری آن در دمای ۴ درجه سانتی گراد دو روز قبل از پخت و نوع فروش نان از جمله دلایل کاهش ضایعات آن در فرانسه محسوب می‌شود.‌
 
ترتریس با اشاره به اهمیت آموزش نانوایان ایرانی در کاهش ضایعات بیان کرد: آموزش نانوایان ها در نگه داری آرد در انبارها، آماده سازی خمیر قبل از پخت و همچنبن آموزش افراد در بازیافت نان تاثیر بسزایی در کاهش ضایعات دارد.
 
این مقام مسوول، از امضا تفاهم نامه مشترک با یکی از هولدینگ‌های نمونه صنعت آرد به منظور آموزش نانوایان در زمینه نحوه تولید، توزیع و شناساندن ارزش واقعی نان در کشور خبر داد.
 
رییس آکادمی باگت فرانسه در ادامه تصریح کرد:تعدادی از نانوایان منتخب برای آموزش به فرانسه اعزام می‌شوند تا با یاد گیری روش تکنیکی خمیر جدید بتوانند نان سالم و خوبی را پخت کنند.
 
وی با اشاره به اینکه میزان مصرف نان در چند سال اخیر در فرانسه تغییر پیدا کرده است، یادآورشد: این موضوع علاوه بر کاهش ضایعات به سبب چالش برانگیزی در امر قیمت گذاری، بازار را رقابتی کرده است.
 
ترتریس با بیان اینکه دولت فرانسه در امر قیمت گذاری نان دخالتی ندارد، اضافه کرد:نانوایان در فضای رقابتی به امر تولید مشغولند و همواره ارتباط خوبی با اتحادیه‌ها دارند که این همکاری در ایران باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
 
ترتریس با بیان اینکه ارث پخت نان سنتی در ایران توسط به کارگیری تجهیزات جدید همچنان باید حفظ شود، گفت: نکته اساسی در پخت نان تنها آماده سازی خمیر و نوع آموزش به نانوایان در پخت نان است که براین اساس آموزش‌های لازم به نانوایان برحسب تجهیزات نانوایی داده می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه ۳۰ هزار نانوایی سنتی در فرانسه مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: با توجه به آنکه سنتی پز‌ها ۵۵ درصد بازار را تشکیل می دهند در صددند که همچنان در بازار بمانند از این رو کارخانه‌های آرد سازی، نقش کلیدی در حمایت از نانوایان سنتی دارند.
 
ضرورت به کارگیری روش پخت جدید نان در نانوایی‌ها
 
 حاجی آقازاده، کارشناس آرد و نان با انتقاد از این مسئله که نانوایان دلیل اصلی بی کیفیتی نان را استفاده از آرد‌های نامرغوب می‌دانند، اظهار کرد: این در حالی است که نانوایان حهت کاهش ضایعات باید از سبک‌های جدیدی برای پخت نان استفاده کنند.
 
وی با اشاره به اینکه سنگگ و بربری از نان هاس سنتی با ارزش کشور به شمار می‌روند، افزود: هدف اصلی از اعزام نانوایان به فرانسه را بدست آوردن روش تکنیکی خمیر و نوع پخت در راستای کاهش ضایعات نان اعلام کرد.
 
حاجی آقازاده در پایان دباره سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر استفاده نمک در نانوایی‌ها تصریح کرد:علی رغم پروتئین و نشاسته بالای نان‌های سنتی، اما نانوایان به دلیل عدم رعایت تکنیک بدست آوردن خمیر مجبور به استفاده نمک، جوش شیرین و جوهر قند هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13540 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر بازدید: 2370 ساعت: 12:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
7 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
11 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
علت پنهان ناتوانی جنسی همسران آمارها نشان می‌دهد امروزه درصد زیادی از همسران به دلیل اختلالات و ناتوانی جنسی شریک زندگی‌شان، به بهانه‌های مختلف از ادامه زندگی مشترک سرباز می‌زنند. اختلالاتی که اغلب درمان‌پذیر بوده و اصل اساسی آن آگاهی از علل پیدایش و پشتکار در مهار و مداوای آن است.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.