مجوز دولت برای همکاری قرنطینه گیاهی ایران با کشورهای مولداوی و یونان


پایگاه خبری لقمه: هیات وزیران با مصوبه‌ای اجازه عقد قرارداد همکاری قرنطینه‌ گیاهی بین ایران و کشورهای مولداوی و یونان را صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هیئت وزیران در جلسه ۱۹/۶/۱۳۹۶ به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و در اجرای ماده (۲) آیین­نامه چگونگی تنظیم و انعقاد توافق­های بین ­المللی- مصوب ۱۳۷۱- تصویب کرد:وزارت جهاد کشاورزی مجاز است با هماهنگی معاونت حقوقی رییس‌جمهور (امور توافق­های بین‌المللی) و وزارت امور خارجه نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقت‌نامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری مولداوی در چارچوب متن نمونه موضوع نامه شماره ۳۱۸۵۱ مورخ ۳۰/۳/۱۳۸۵ معاونت حقوقی رییس جمهور، ظرف سه سال از تاریخ ابلاغ این تصویب­نامه اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری نماید.

 
همچنین هیئت وزیران در جلسه ۱۴/۸/۱۳۹۶ به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و در اجرای ماده (۲) آیین­نامه چگونگی تنظیم و انعقاد توافق­های بین­ المللی- مصوب ۱۳۷۱- تصویب کرد:
 
وزارت جهاد کشاورزی مجاز است با هماهنگی معاونت حقوقی رییس‌جمهور (امور توافق­های بین‌المللی) و وزارت امورخارجه نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقت‌نامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری یونان در چارچوب متن نمونه موضوع نامه شماره ۳۱۸۵۱ مورخ ۳۰/۳/۱۳۸۵معاونت حقوقی رییس‌جمهور، ظرف سه سال از تاریخ ابلاغ این تصویب­نامه اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری نماید.
 
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس­ جمهور این مصوبات را به وزارت جهاد کشاورزی - وزارت امور خارجه ابلاغ کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13556 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 2312 ساعت: 12:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
2 اخذ مجوز برای صادرات کالاهای قاچاق الزامی شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
3 کشف هفتگی میوه‌های قاچاق/ راه‌اندازی قرنطینه در مناطق آزاد ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
4 واردات خرماهای اسرائیلی قانونی بوده است! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
5 عرضه نهال‌های گواهی شده و استاندارد از ابتدای سال آینده ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
6 بیش از 404 هزارتن محصولات کشاورزی از بندرنوشهر ترخیص شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي
7 وزارت جهاد کشاورزی مدارک واردات گندم آلوده را ارائه کند ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
8 تاکید وزیر کشاورزی بر جلوگیری جدی از قاچاق دام‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
9 واردات فله‌ی "ملکه‌ زنبور عسل" ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد
10 خودنمایی ۶میوه خارجی ممنوعه در بازار/ خطر بیماریی‌زایی میوه‌های بی قرنطینه ۱۳۹۲ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟ ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
خواب زود و راحت‌ با دَمنوش گیاهان دَمنوش گیاهان احساس بهتری به انسان می‌دهند و به غیر از اینکه برای بدن خواص بیشماری دارند، موجب یک خواب راحت نیز می‌شوند.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.