گمرک خواستار شد:
وزارت جهاد کشاورزی مدارک واردات گندم آلوده را ارائه کند


عسگری گفت: اسناد واردات گندم و مجوزهایی که از سوی قرنطینه نباتی برای هر کدام از محموله‌ها صادر شده در اسناد ما وجود دارد و اگر آنها ادعا می‌کنند که گندم بدون مجوز آمده باید مدارک خود را ارائه دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، عسگری، معاون امور فنی و امور گمرکی گفت: در ارتباط با واردات گندم چه به صورت قطعی و چه به صورت موقت دریافت مجوزهای چندگانه از وزارت بهداشت قرنطینه نباتی و استاندارد الزامی است.

وی در پاسخ به این صحبت «عباس کشاورز» معاون جهاد کشاورزی مبنی بر این‌که مجوز واردات گندم به یک شرکت هندی و از طریق قزاقستان داده شده است، تصریح کرد: مجوز‌ها برای واردات از سوی سازمان‌های مختلف از جمله قرنطینه نباتی به محموله داده می‌شود نه به اشخاص حقیقی و حقوقی و تنها وضعیت محموله بررسی می‌شود نه این‌که چه کسی مالک آن است.

معاون امور فنی و امور گمرکی افزود: اسناد واردات گندم و مجوزهایی که از سوی قرنطینه نباتی برای هر کدام از محموله‌ها صادر شده در اسناد ما وجود دارد و اگر آنها ادعا می‌کنند که گندم بدون مجوز آمده باید مدارک خود را ارائه دهند.

عسگری با تاکید بر این‌که سازمان قرنطینه نباتی به عنوان زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی شرایط ورود گندم‌ها را در دست دارد و هر یک از این محموله‌ها را با نمونه‌برداری بررسی می‌کند، ادامه داد: بنابراین بدون اخذ مجوز هیچ محموله‌ای ترخیص نمی‌شود و من این مساله را امروز از فرودگاه امام خمینی (ره) به عنوان یکی از اصلی‌ترین گمرکاتی که گندم از آن وارد می‌شود نیز چک کردم و مطمئن شدم که تمام گندم‌ها با مجوز و تعیین قرنطینه نباتی و سایر مجوزها وارد شده است.

معاون امور فنی و امور گمرکی گفت: تا به حال طبق بررسی ما هیچ گندمی در گمرک بندر امام خمینی (ره) از سه کشور هند، چین و ترکیه وارد نشده و بیشترین گندم‌ها که با مجوز و از مبادی قانونی به کشور آمده‌اند، از طریق آمریکا، کانادا، آلمان، روسیه و استرالیا بودند و از سمت شمال نیز ما بیشتر از قزاقستان و روسیه گندم خریداری کرده‌ایم.

به گفته وی برای ترخیص تمام محموله‌ها به سازمان‌های مربوطه برای اخذ مجوز احاله می‌شود و بنابراین هیچ محموله‌ای بدون مجوز سازمان قرنطینه نباتی ترخیص نشده و تایید این موضوع نیز در سامانه‌های گمرکی ثبت شده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8335 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر بازدید: 1984 ساعت: 6:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
10 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
11 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
کدو حلوایی برای موهای آسیب دیده معجزه می کند! کدو حلوایی با داشتن غنی‌ترین ریزمغذی‌ها، مجهز به سلاح‌هایی موثر برای مقابله با بیماری‌هاست.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.