پاستای هویج و پنیر ریکوتا


پایگاه خبری لقمه: این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.پاستای هویج و پنیر ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

 
 
طرز تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا
 
مواد لازم:
 
پاستا                           ۱۲۰ گرم    
هویج                           ۱ عدد کوچک
پنیر پارمزان                   ۱۰ گرم
پنیر ریکوتا                     ۲ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا:
۱- از پاستاهای شکل‌دار استفاده کنید.
۲- هویج‌ رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۳- پنیر پارمزان رو رنده کنید.
 
طرز تهیه:
پاستا رو طبق دستور روی بسته‌بندیش بپزید.
 
چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده بشه، هویج رنده شده رو به اون اضافه کنید.پنیر پارمزان رنده شده رو با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
 
پاستا و هویج رو آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردونید. مواد رو خوب هم بزنید و به فرزندتون بدید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزباشی

کد: 13573 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 3599 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
2 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
3 طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه پاستا در خانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور
5 روش تهیه‌ی پاستا گیاهی قارچ با سس سفید ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان
6 ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه ۱۳۹۰ شنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.