طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه


پایگاه خبری لقمه: امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همراه باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همراه باشید.

 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه
 
مواد لازم:
 
آرد: 2 پیمانه
شکر: 4 قاشق غذاخوری
نمک: کمی
روغن: 4 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
عسل: یک پیمانه
 
طرز تهیه:
 
آرد، شکر، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
 
در ظرفی جداگانه، شیر و روغن را ریخته و پس از مخلوط کردن، آنها را به مواد خشک اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم.
 
ماهیتابه‌ی کوچکی را انتخاب کرده و کمی از مخلوط آماده شده را داخل آن می‌ریزیم. وقتی یک طرف پنکیک، پخته شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
 
روی پنکیک آماده شده را با عسل می‌پوشانیم و یک لایه‌ی دیگر پنکیک را روی آن قرار می‌دهیم. این کار را ادامه می‌دهیم. تعداد طبقه‌های پنکیک، بستگی به سلیقه‌ی خودمان دارد.
 
پنکیک شکلات و عسل ما برای صبحانه  آماده است.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :تابناک باتو

کد: 13697 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3875 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 افزایش وزن یا کاهش وزن با پنکیک بلغور جو دوسر ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
3 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 چگونه در منزل پنكیك بپزیم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
5 پنکیک های ساده و خوشمزه برای صبحانه ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير
6 روش تهیه پنکیک گوشت ۱۳۹۱ شنبه ۳ تير
7 صبحانه های خوردنی از ۵۰ نقطه دنیا ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
انجیر درمان کم خونی انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.