برای ثبت در کتاب گینس؛
بزرگترین املت جهان پخته شد+تصاویر


145هزار تخم‌مرغ را در 880 لیتر روغن همزدن کار ساده‌ای نیست که البته آشپزهای‌های پرحوصله پرتغالی از پس آن برآمدند و لااقل 5 تا 6 ساعت ظرف را بهم زدند تا بالاخره موفق به آماده‌کردن آن شدند.

به گزارش لقمه، بزرگترین املت جهان توسط آشپزهای پرتغالی تهیه شد. کمی باور نکردنی به نظر می‌رسد که بتوان در ظرفی ده متری املت درست کرد. تجربه ای که شاید صدها میلیون از مردم جهان حتی نتوانند آن را ببیند چه رسد که تهیه آن را تجربه کنند.
این کار در یکی از شهرستان های اسپانیا و با همت مسئولین محلی با هدف تجمیع شهروندان مهاجرت کرده از این شهرستان در یک جشنواره سه روزه سالیانه انجام شد. در این کار 150 نفر به نوبت مشارکت داشتند.






145هزار تخم‌مرغ را در 880 لیتر روغن در یک ماهیتابه با قطر 10 متر و 9485 پوند وزن، هم‌زدن کار ساده‌ای نیست که البته آشپزهای‌های پرحوصله پرتغالی از پس آن برآمدند و با تلاشی 6 ساعته  موفق به پخت این املت 6.466  تنی (بیش از 14255 پوند) شدند و آن را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کردند. 





تنظیم شعله و نگه داشتن گرمای مناسب یکی از مهمترین اقدامات برای طبخ یک غذا در این حجم است که این کار هم بدون نقص انجام شد تا بزرگترین املت جهان نام بگیرد، البته با توجه به اشتهای مردم به این نوع رکورد شکنی‌های خوردنی ، به نظر نمی‌رسد رکورد آنان خیلی دوام داشته باشد.
گفتنی است رکورد قبلی این کار متعلق به آشپزهای ترک بود که آن را در سال 2010 به نام خود ثبت کرده بودند. سایت لقمه تعدادی از تصاویر مربوط به آماده سازی جایگاه و مراحل پخت آن را هم برای اطلاع شما بازنشر می دهد.










آن املت نیز در ماهیتابه ای به قطر 10 متر توسط 65 آشپز پخته شده بود. 110 هزار و 10 تخم مرغ و 432 لیتر روغن در تولید آن املت 4400 کیلویی استفاده شده بود و پخت آن تنها 2 ساعت و نیم زمان برده بود!
نقل از :لقمه

کد: 1376 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ مرداد بازدید: 3809 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 طرز تهیه املت بروکلی و پنیر فتا ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
3 روش تهیه املت به سبک مکزیکی ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
4 بهاره رهنما و املت خوری! + عکس ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
5 سنگین ترین صبحانه دنیا ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6 روش تهیه املت پنیر ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
7 چرا باید صبحانه را جدی گرفت؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
8 املت خوری میلیاردر!/ عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
9 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
10 صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
11 چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
با این خوراکی ها وزن خود را کاهش دهید بیشتر ما دوست داریم وزن کم کنیم تا اندام مناسبی داشته باشیم بلکه...
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!