کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران


پایگاه خبری لقمه: رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، کافه‌ها می‌توانند نقش مهمی در گردشگری شهری به‌ویژه در تهران داشته باشند. به‌همین دلیل است که توجه مسئولان حوزه گردشگری به این موضوع جلب شده است.

مهدی سیف، رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران در این باره گفت: از هر رویدادی که باعث تقویت حوزه گردشگری شود استقبال می‌کنیم و یکی از موضوعات مهمی که در حوزه گردشگری به‌ویژه در تهران وجود دارد کافه‌ها هستند. ما در صدد هستیم تهران را  به عنوان مقصد گردشگری در میان شهرهای ایران معرفی و این مساله را نهادینه کنیم که تهران می‌تواند از یک معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود. خصوصا اینکه کافه‌ها یک حس نوستالژیک دارند و با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.

او در پاسخ به این سوال که چقدر تلاش شده تا کافه به‌صورت درست معرفی شود گفت:این جشنواره یک شروع خوب است که وارد این موضوع شویم. در ادوار مختلف دیدهای متفاوتی نسبت به کافه وجود داشته و دارد و تاریخ نشان داده که رویکردها نسبت به کافه‌ها درست نبوده است. رویدادهایی مانند این جشنواره باعث شده دیدگاه‌ها متفاوت و مثبت شود. مخصوصا اینکه جوانان استقبال خوبی از کافه‌ها کرده‌اند.

سیف درباره برنامه‌های موجود برای ایرانی‌کردن فرهنگ کافه‌ها گفت: فرهنگ ایرانی یک فرهنگ همه گیر است و معمولا وقتی موضوعی وارد ایران می‌شود به سمت ایرانیزه‌شدن می‌رود و البته این ویژگی فرهنگ ایران است و فرهنگ غنی کشور ما باعث شده خیلی از موضوعاتی که در کشورهای دیگر بنا گذاشته شده در ایران ایرانی شود. این قابلیت در کافه‌ها هم هست. ما مولفه‌های ایرانی را کافه‌ها می‌بینیم و حتی موسیقی ایرانی را می‌شنویم و همانطور که قهوه‌خانه‌ها را در گذشته داشتیم و نقالی در آنها اجرا می‌شد کافه هم فرصتی خوب است که فرهگ ایرانی را معرفی کنیم.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13886 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 2499 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
4 دلایل ادغام برنامه های توسعه گردشگری و شهر سالم در کشورهای پیشرو ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
8 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
9 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
10 نشست مشترک معاونت میراث‌فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی با موضوع یلدای جهانی برگزار شد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟