صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی نیشابور به خارج از کشور


پایگاه خبری لقمه: مدیر جهادکشاورزی نیشابور از صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی این شهرستان به خارج از کشور خبر داد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، محمدعلی فرهمند راد صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد ۷۵ واحد صنعتی صنایع تبدیلی کشاورزی در  نیشابور فعال است که ۱۶ واحد لبنی با ظرفیت اسمی ۱۸۰ تن در روز و تولید واقعی ۱۰۹ تن انواع فراورده‌های لبنی را تولید می کنند.

 
وی با بیان اینکه  نیشابور مقام اول را در زمینه تولید شیر خام داشته افزود: روزانه ۶۰۰ تن شیر خام در این شهرستان تولید و به کارخانجات  سایر شهرستان ها و حتی خارج از استان صادر می  شود.
 
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور با بیان اینکه در حال حاضر در کارخانجات لبنی این شهرستان ۵۲۰ نفر اشتغال مستقیم و۸۰۰غیرمستقیم اشتغال دارند گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد فراورده های لبنی تولیدی شهرستان به خارج از کشور صادر می شود.
 
فرهمند راد گفت: در سال جاری تاکنون برای تأمین سرمایه در گردش از محل صندوق توسعه ملی مبلغ ۱۵۶ میلیون ریال به مدیریت صنایع غذایی معرفی شده است.
 
مدیر جهادکشاورزی نیشابور در خطاب به دامداران اظهار کرد: شستشوی دست هنگام انجام دوش اولیه و شستشوی ظروف با آب گرم و نگهداری شیر در سردخانه می‌تواند ۹۰ درصد بار میکروبی شیر را کاهش دهد.
 
فرهمندراد گفت: باید با ایجاد دامداری‌های صنعتی و حمایت از زیر بخش‌های کشاورزی به‌عنوان تأمین‌کنندگان مواد اولیه صنعت لبنیات که می‌تواند در کاهش هزینه‌های تولید مؤثر باشد و پرداخت یارانه‌ی بخش حمایت کرد.
 
وی ابراز کرد: سرانه‌ی مصرف شیر در کشور پایین است و افزایش مصرف شیر خودبه‌خود باعث کاهش هزینه‌های درمان خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13911 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 2073 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
3 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
5 امضای تفاهم‌نامه با سازمان غذا و دارو برای تسریع ترخیص فرآورده‌های دارویی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
8 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
10 حذف «معجون سلامتی» از سبد غذایی فقرا/خواص تخم مرغ لاکچری ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر
11 کاهش 10 درصد قیمت سه محصول لبنی ابلاغ شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها سلول‌های ریه مدام با آلاینده‌ها و سمومی که تنفس می‌شوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که می‌توانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلول‌های ریه نباشند ریه‌ها به تدریج دچار آسیب جدی می‌‌شوند.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.