ارتباط سال تولد با چاقی


متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.

به گزارش لقمه، متخصصان بر اساس یک مطالعه جدید اظهار داشتند: اعضای خانواده‌هایی که حامل جهش ژنی FTO به عنوان عامل چاقی هستند در صورتی که پس از سال 1942 متولد شده‌ باشند بیشتر مستعد اضافه وزن هستند.

دکتر «جیمز نیئلز روزنکوئیست» متخصص ارشد این مطالعه از دانشکده پزشکی هاروارد گفت: در بررسی‌های پیشین ارتباط تغییرات در ژن FTO با گرایش به سمت اضافه وزن و چاقی مشخص شده بود. به طور مثال پزشکان پیش از این اظهار کرده بودند افراد دارنده ژن‌های جهش یافته FTO با بالا رفتن سن بیشتر تمایل دارند تا غذاهای چرب و پرکالری مصرف کنند.

در حالی که در این بررسی رابطه علت – معلولی آن تایید نشده اما یافته‌ها حاکی از آن است که تغییرات در سبک زندگی می‌تواند افزایش دهنده خطر ابتلا به چاقی مرتبط با جهش ژن FTO باشد.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی اطلاعات مربوط به بیش از 10 هزار پدر و مادر، فرزندان و حتی نوه‌های آنان مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین ژن‌های این افراد با تغییرات میزان شاخص توده بدنی در طول زمان مقایسه و مشخص شد ارتباطی بین ژن FTO و چاقی در افرادی که پیش از سال 1942 متولد شده‌اند وجود ندارد در حالیکه این ارتباط در افرادی که پس از این سال متولد شده‌اند به احتمال زیاد به دلیل تغییر در سبک و فرهنگ زندگی آنها بسیار بالا بوده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7787 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ دي بازدید: 3631 ساعت: 6:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
نکاتی در مورد لیمو امانی لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.