کارخانه نوتلا تعطیل شد


پایگاه خبری لقمه: کارخانه شکلات سازی نوتلا nutella به دلیل ارائه محصولات با کیفیت پایین تعطیل شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، شرکت شکلات‌سازی فررو، مالک مارک شکلات نوتلا روز ۲۱ فوریه اعلام کرد به دلیل مشاهده «مشکل کیفی» در جریان تولید یکی از محصولات خود موقتا کارخانه را تا مشخص شدن نتیجه تحقیقات تعطیل خواهد کرد.

 

این کارخانه که در منطقه نورماندی در شمال فرانسه قرار دارد بزرگترین کارخانه این شرکت در دنیا است و روزانه ۶۰۰ هزار قوطی شکلات نوتلا تولید می‌کند که برابر با یک‌چهارم تولید جهانی این مارک است.

 

دفتر مطبوعاتی شرکت فررو در فرانسه در بیانیه خود آورده است که در ساعت ۱۸ روز ۱۹ فوریه، با مشاهده سطح کیفی پایین یکی از محصولات تولیدی این شرکت در قیاس با استانداردهای جاری، مقامات کارخانه دستور توقف موقت فعالیتهای کارخانه را صادر کرده‌اند.

 

شعبه‌ی فرانسه این شرکت شکلات‌سازی در ادامه اعلام کرده است که تحقیقات در دست بررسی است و با مشخص شدن نتایج آن تا پایان هفته جاری انتظار می‌رود اقدامات اصلاحی مورد نیاز انجام شده و خط تولید بار دیگر به راه بیفتد.

 

شرکت شکلات‌سازی ایتالیایی فررو ۲۲ کارخانه و بیش از ۳۰ هزار کارگر دارد.

 

شرکت شکلات سازی نوتلا که در سال ۱۹۴۶ در آلبا در شمال شرق ایتالیا تاسیس شد همچنان در مالکیت خانواده بنیانگذار آن، میکله فررو، است و گردش تجاری آن سالانه به بیش از ده میلیارد دلار می‌رسد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13943 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند بازدید: 2230 ساعت: 9:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
2 علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟ مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.