فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی


این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.

به گزارش لقمه، وقتی ظرف آجیل را مقابلتان می‌گذارند کدامیک را سوا می‌کنید؟ پسته؟ بادام؟ بدون شک از تخمه و بادام هندی غافل نمی‌شوید؟ اما میانه‌تان با فندق (Hazelnut) چطور است؟ احتمالاً پسته‌های خندان دلبری بیشتری می‌کنند و اهمیت چندانی به فندق نمی‌دهید! اما باید بدانید که فندق یکی از میوه‌های خشک خوشمزه و البته مغذی است و مانند پسته، بادام، کشمش و میوه‌های خشک دیگر حاوی خواص فوق‌العاده‌ای است که برای سلامت انسان لازم و ضروری است.

درخت فندق معمولاً به صورت خودرو در طبیعت و به ویژه در مناطقی با آب و هوای مدیترانه‌ای می‌روید.

این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیممی‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B1 ،B2 ،B3 ،B5 ،B6) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.

فندق نقش موثر و مثبتی در عملکرد خوب دستگاه قلب و عروق دارد. وجود اسیدهای چرب اشباع‌نشده‌ی مونو مانند امگا 3 ها و امگا 6 ها در این میوه‌ی کوچک با کلسترول بد خون مقابله کرده و باعث افزایش کلسترول خوب آن می‌شود. باید بدانید که فندق برای مقابله با سکته‌ی قلبی و دیابت مفید است.

بدانید و آگاه باشید که ویتامین E و ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن تمام قد در برابر پیری سلول‌های بدن، چروک شدن پوست و همچنین آسیب جداره‌های عروق می‌ایستند؛ یعنی اینکه با خوردن فندق پیری خیلی دیرتر به سراغتان می‌آید.

اگر خدای نکرده دچار آنمی (کم خونی) هستید می‌توانید به فندق به عنوان یک مکمل انرژی‌زا اعتماد کنید. به خاطر اینکه هر 100 گرم آن حاوی 600 کالری می‌باشد.

فندق مانند میوه‌های خشک دیگر بسیار مغذی است اما اگر دغدغه‌ی تناسب اندام دارید و دلتان نمی‌خواهد چاق شوید باید در مصرف آن اندازه نگهدارید و از زیاده‌روی بپرهیزید. به خاطر اینکه کالری زیادی به بدن می‌رساند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 6602 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 4537 ساعت: 8:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
2 رولـت خالخالی فندق و عسل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
4 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 در خرید پسته به این نکات توجه کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
6 حساسیت به بادام زمینی بوداده بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 چربی‌های مفیدبرای قلب ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
8 اضافه وزن نوروزی را با حذف وعده‌های غذایی جبران نکنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين
9 طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
10 طب سنتی، خوب چاق می‌کند! ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
بو کردن قرص برنج مرگ آور است هر چند قرص برنج برای از بین بردن آفت های برنج مورد استفاده قرار می گیرد اما سوء مصرف آن توسط برخی افراد باعث مرگ آنان شده و كارشناسان می گویند حتی بو كردن آن هم ممكن است شخص را به دیار باقی بفرستد.