فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی


این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.

به گزارش لقمه، وقتی ظرف آجیل را مقابلتان می‌گذارند کدامیک را سوا می‌کنید؟ پسته؟ بادام؟ بدون شک از تخمه و بادام هندی غافل نمی‌شوید؟ اما میانه‌تان با فندق (Hazelnut) چطور است؟ احتمالاً پسته‌های خندان دلبری بیشتری می‌کنند و اهمیت چندانی به فندق نمی‌دهید! اما باید بدانید که فندق یکی از میوه‌های خشک خوشمزه و البته مغذی است و مانند پسته، بادام، کشمش و میوه‌های خشک دیگر حاوی خواص فوق‌العاده‌ای است که برای سلامت انسان لازم و ضروری است.

درخت فندق معمولاً به صورت خودرو در طبیعت و به ویژه در مناطقی با آب و هوای مدیترانه‌ای می‌روید.

این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیممی‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B1 ،B2 ،B3 ،B5 ،B6) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.

فندق نقش موثر و مثبتی در عملکرد خوب دستگاه قلب و عروق دارد. وجود اسیدهای چرب اشباع‌نشده‌ی مونو مانند امگا 3 ها و امگا 6 ها در این میوه‌ی کوچک با کلسترول بد خون مقابله کرده و باعث افزایش کلسترول خوب آن می‌شود. باید بدانید که فندق برای مقابله با سکته‌ی قلبی و دیابت مفید است.

بدانید و آگاه باشید که ویتامین E و ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن تمام قد در برابر پیری سلول‌های بدن، چروک شدن پوست و همچنین آسیب جداره‌های عروق می‌ایستند؛ یعنی اینکه با خوردن فندق پیری خیلی دیرتر به سراغتان می‌آید.

اگر خدای نکرده دچار آنمی (کم خونی) هستید می‌توانید به فندق به عنوان یک مکمل انرژی‌زا اعتماد کنید. به خاطر اینکه هر 100 گرم آن حاوی 600 کالری می‌باشد.

فندق مانند میوه‌های خشک دیگر بسیار مغذی است اما اگر دغدغه‌ی تناسب اندام دارید و دلتان نمی‌خواهد چاق شوید باید در مصرف آن اندازه نگهدارید و از زیاده‌روی بپرهیزید. به خاطر اینکه کالری زیادی به بدن می‌رساند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 6602 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 4062 ساعت: 8:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
2 رولـت خالخالی فندق و عسل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
4 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 در خرید پسته به این نکات توجه کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
6 حساسیت به بادام زمینی بوداده بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
7 چربی‌های مفیدبرای قلب ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
8 اضافه وزن نوروزی را با حذف وعده‌های غذایی جبران نکنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين
9 طرز تهیه شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
10 طب سنتی، خوب چاق می‌کند! ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
نکاتی در مورد لیمو امانی لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.
افراد پرتحرک نیاز به ویتامین D بیشتری دارند/خطر شکستگی استخوان‌ها باپایگاه خبری لقمه : به گفته پژوهشگران، افراد فعال و پرتحرک به منظور کاهش احتمال خطر شکستگی استخوان به میزان ویتامین D بیشتری نیاز دارند.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟