سفرنامه غذا روی آنتن شبکه مستند
خورگشت به معرفی غذاهای محلیاستانهای جنوبی کشور می پردازد


پایگاه خبری لقمه: «خورگشت» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عبدالعزیز قاسمی در ۶ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از فارس، مجموعه مستند «خورگشت» سفرنامه غذاهای محلی شهرهای مختلف کشور از شبکه مستند سیما پخش می شود.
 
«خورگشت» سفرنامه غذا مجموعه مستندی است که به معرفی غذاهای محلی شهرهای مختلف کشور می‌پردازد.
 
در این مستند عبدالعزیز قاسمی و مهرانگیز سالاری با سفر به استان‌های جنوبی کشور بیننده را با غذاهای سنتی جزیره قشم، استان هرمزگان، بندر کنگ و .. آشنا می‌کنند.
 
این مجموعه که از امشب ۱۸ خرداد روی آنتن شبکه مستند می‌رود، شنبه‌ها ساعت ۲۰ پخش می‌شود و بازپخش آن روز بعد ساعت ۱۲ خواهد بود.
 
از دیگر عوامل این مستند می‌توان به مجری طرح: مهرانگیز سالاری، تدوین و صداگذاری: محسن مرادبوی، نور و تصویر: سعید ماندگاری، صدابردار: جواد قنبری و دستیار تصویر حمید اولی پور اشاره کرد.
 



کد: 13985 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 2977 ساعت: 5:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه برای کاهش وزن اشتهای خود را کم کنیم؟ اگر شما فردی هستید که تمایل به خوردن به طور مکرر دارید، بدن شک یا دچار اضافه‌وزن هستید و یا دچار اضافه‌وزن خواهید شد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.