صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته میشود
اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است
هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره)
نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفتهبازی
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
آشنایی باخوراکی های سرشار از مواد ضد پیری
آشنایی باخوراکی های سرشار از مواد ضد پیری
برای خوب برنزه شدن و مبارزه با پیری، امسال، تغذیه تان را پر از آنتی اکسیدان کنید. فقط باید بدانید آنها را کجا پیدا کنید.
لقمه:
با هم نگاهی کوتاه بر انواع مختلف آنتی اکسیدان ها و خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان خواهیم داشت.
فراوانی آنتی اکسیدان با تنوع در تغذیه ممکن است
پایۀ تغذیه ای سالم، بر مصرف همه چیز است. در واقع، هر مادۀ غذایی، مواد مغذی مختلف در اندازه های بسیار متفاوتی در خود دارد. برای بهره مند شدن از آنها، تا جایی که ممکن است باید تغذیه تان تنوع داشته باشد. این در حالی است که ما همیشه تمایل داریم کمابیش چیزهای یکسانی بخوریم.
بنابراین در این تابستان، سعی کنید به خودتان جرأت کشف چیزهای جدید را بدهید، هنگام خرید های تان، کنجکاو و نوآور باشید، به خودتان اجازه بدهید که هر بار خوراکی جدیدی را که تا به حال مصرف نکرده اید، امتحان کنید.
کارتنوئیدها برای خوب برنزه شدن
کاروتنوئیدها به 3 خانواده تقسیم میشوند: بتاکاروتن، لیکوپن و لوتئین.
بتاکاروتن در خوراکی هایی مانند: هویج، گوجه فرنگی، خربزه، کدو مسمایی، زردآلو، فلفل، اسفناج، کاهو، سیب زمینی شیرین، بروکلی و... وجود دارد.
لیکوپن را میتوانید در: گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی، پاپایا (خربزه درختی)، هندوانه و... بیابید.
لوتئین نیز در: بروکلی، کلم، سبزیجات سبز، ذرت و... یافت میشود.
آنتی اکسیدان های دیگر برای مبارزه با پیری
پلی فنول
فلاونوئیدها: سبزیجات سبز (بروکلی، کلم، اسفناج، لوبیا، کاهو و...)، میوه های زرد مایل به نارنجی (هلوی زرد، زردآلو، انبه).
آنتوسیان ها: میوه های قرمز (انگور فرنگی سیاه، تمشک، انگور و...)، چغندر و...
تانین ها: توت فرنگی، توت سیاه، تمشک، گردو، سبزیجات، چای و...
ویتامین C
مرکبات (پرتقال، گریپ فروت، لیمو و...)، برخی سبزیجات سبز (کرفس، کلم، اسفناج، ترخون، ترشک، شاهی، کاهو فرنگی و...)، دل و جگر گوسفند (جگر، قلوه) و...
ویتامین E
کره، مارگارین، پنیر چرب، لبنیات، ماهی های چرب، روغن های نباتی (کلزا، آفتابگردان، دانۀ گندم و...)، میوه های روغنی (گردو، فندق، بادام زمینی) و...
ویتامین A
جگر حیوانات، روغن جگر ماهی ها (فِلِتان، شاه ماهی، ماهی قود)، لبنیات (کره، خامه، ماست و...)، انواع پنیرها، زردۀ تخم مرغ و...
سلنیوم
غلات کامل، دانۀ گندم، برخی سبزیجات (سیر، مارچوبه)، مخمر آب جو، ماهی های دریایی (شاه ماهی، ماهی تن و...)، تخم مرغ، گوشت (جگر، قلوه) و...
روی
محصولات دریایی، ماهی ها، گوشت ها، زردۀ تخم مرغ، مخمر آب جو، گردو، نان کامل و...
با نگاهی دقیق به این لیست های مواد عذایی که سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها هستند، در مییابیم که تنوع غذایی نقش بسیار مهمی در تأمین آنتی اکسیدان ها بازی میکند.
نکتۀ بسیار مهم دیگری که از این فهرست ها در مییابیم این است که باید بخش بزرگی از تغذیۀ روزانه مان را به میوه ها و سبزیجات اختصاص دهیم.
نقل از :سلامت نیوز
کد:
1405
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۳ شهريور
بازدید:
2248
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3
۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4
هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6
ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
7
کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
8
ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی
۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
9
ستاد رصد تامین دارو تشکیل میشود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10
کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
11
آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند
۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف آب گوجهفرنگی موثرتر از نوشابههای انرژیزا
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
پایگاه خبری لقمه: دانشمندان میگویند خوردن برخی غذ...
اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم
بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف میکنن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با میوههایی که جوانكننده پوست و ضدپیری هستند
با گذشت زمان، در اثر آلودگیهای محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست میدهد و پر از لكوچروک میشود. میوهها و سبزیها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت میشود، ضدلكها و ضدچروكهای طبیعیاند كه خداوند خلق كرده است.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه
همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده میشود با این حال روغن زیتون را میتوان در موقعیتهای مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
مخربترین شیوههای كاهش وزن
پای صحبت بسیاری از افراد كه مینشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفتهاند و توانستهاند به زعم خودشان معجزهای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتیمتر از سایز دور كمرشان را كاهش دادهاند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباهترین باور ممكن و نادرستترین شیوهای است كه افراد در پیش میگیرند و گاهی سلامت خود را به خطر میاندازند...
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است