آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند


پایگاه خبری لقمه: بر اساس یک مطالعه جدید، بیمارانی که در بیمارستان آنتی‌بیوتیک دریافت می‌کنند، به دلیل اختلال در سیستم ایمنی در روده، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت‌های قارچی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ساینس دیلی نوشت: محققان می‌گویند استفاده از داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی در کنار آنتی بیوتیک ها می‌تواند خطرات سلامتی ناشی از این عفونت‌های پیچیده را کاهش دهد.

 
کاندیدیاز تهاجمی عفونت قارچی تهدید کننده حیات، یک عارضه مهم برای بیماران بستری در بیمارستان است که به آنها آنتی بیوتیک برای جلوگیری از سپسیس و سایر عفونت‌های باکتریایی که به سرعت در بیمارستان‌ها پخش می‌شوند داده می‌شود. درمان عفونت‌های قارچی می‌تواند دشوارتر از عفونت‌های باکتریایی باشد، اما عوامل زمینه‌ای ایجاد کننده این عفونت‌ها به خوبی شناخته نشده است.
 
تیمی از مؤسسه ایمونولوژی و ایمونوتراپی دانشگاه بیرمنگام، پی بردند آنتی بیوتیک ها سیستم ایمنی در روده‌ها را مختل می‌کنند، به این معنی که عفونت‌های قارچی در آن ناحیه به خوبی کنترل نمی‌شوند. تیم همچنین دریافت در جایی که عفونت‌های قارچی ایجاد می‌شود، باکتری‌های روده هم می‌توانند فرار کنند که منجر به خطر بیشتر عفونت باکتریایی می‌شود.
 
دکتر «ربکا دراموند»، سرپرست تیم تحقیق، گفت: «ما می‌دانستیم که آنتی بیوتیک ها عفونت‌های قارچی را بدتر می‌کنند، اما کشف اینکه عفونت‌های باکتریایی همزمان می‌توانند از طریق این فعل و انفعالات در روده نیز ایجاد شوند، شگفت آور بود.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیقاتی از موش‌هایی استفاده کرد که با یک ترکیب آنتی‌بیوتیک درمان شده بودند و سپس این حیوانات را با کاندیدا آلبیکنس، شایع‌ترین قارچی که باعث کاندیدیازیس مهاجم در انسان می‌شود، آلوده کردند. آنها دریافتند که اگرچه موش‌های آلوده با نرخ بالاتر مرگ و میر روبرو بودند، اما این موضوع ناشی از عفونت در روده‌ها بود تا در کلیه‌ها و سایر اعضای بدن.
 
دکتر دراموند افزود: «این یافته‌ها عواقب احتمالی استفاده از آنتی بیوتیک ها را در بیمارانی که در معرض خطر ابتلاء به عفونت‌های قارچی هستند نشان می‌دهد. اگر نحوه تجویز آنتی‌بیوتیک‌ها را محدود یا تغییر دهیم، می‌توانیم به کاهش تعداد افرادی که از این عفونت‌های اضافی بیمار می‌شوند کمک کنیم و همچنین با مشکل بزرگ و رو به رشد مقاومت آنتی‌بیوتیکی مقابله کنیم.»

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14856 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1043 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
5 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
7 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
8 مناسب‌ترین زمان انجام تست کرونا ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
9 انجماد مرغ و فروش مرغ سبز ممنوع شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
10 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
230هزار تومان برای یک شام دو نفره‌ در تهران! این روزها رفتن به رستوران‌های لوکس به یک جاذبه‌ی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش می‌کنند، برای یک‌بار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟