در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی؛
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد


پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» با اکران منتخبی از آثار برگزیده 5 دوره مسابقه ملی عکس با همین عنوان، با حمایت و مشارکت بنیاد رودکی و مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی، از 2 تا 30 فروردین ماه 1400 برقرار است.
پنج دوره مسابقات ملی عکس‌ «سفره‌های هفت سین» از سال 1387 تاکنون به دبیری محمدصالح حجت‌الاسلامی و داوری اساتید مطرحی از انجمن صنفی عکاسان ایران همچون اسماعیل عباسی، افشین شاهرودی، فرزاد هاشمی، محمدمهدی رحیمیان، مسعود زنده روح، حسن غفاری، سیف الله صمدیان، مژگان طریقی و .... برگزار شده است که از بین هزاران عکس رسیده به دبیرخانه این مسابقات، نزدیک به 160 اثر منتخب و برگزیده بوده است. این آثار تا پیش از نمایشگاه منتخب در برج آزادی، به صورت مستقل و منسجم به نمایش در نیامده بودند.
برای برپایی نمایشگاه «سفره‌های هفت سین» هیات انتخابی متشکل از اساتید پیشکسوت محمدعلی جدیدالاسلام، امیرعلی جوادیان و افشین بختیار، تشکیل شد و در نهایت 62 اثر از 47 هنرمند عکاس از اقصی نقاط کشور برای برپایی یک نمایشگاه نوروزی در موزه برج آزادی راه یافتند.

اسامی هنرمندان


اسامی هنرمندان حاضر در این نمایشگاه به ترتیب تعداد اثر و حروف الفبا عبارتند از:

داود کهن ترابی (6 اثر)، جمشید فرجوندفردا و منصوره معتمدی (4 اثر)، جابر غلامی (با 3 اثر)

مرجان ابوالقاسمی، میثم امانی، احسان کمالی و نعمت الله معینی امین ( هر کدام با 2 اثر)،

فرزاد آرین نژاد، حسین اسماعیلی، ابراهیم باقرلو، مریم بهمنی، بی بی منور پروانه حسینی، حسین تهوری، حسین جلالی، سید حسین چراغی، مرضیه حیدرزاده، جاوید خدمتی، نرگس رادمان، علیرضا رحمانی، آرزو رحمانی خراسانی، فرشته زمانی، نشاط سیفی، سید مدیار شجاعی فر، قاسم شیشه گری، مهدی عباسی، امان عسگری زاد ماسوله، صادق عسگری، مهدی عقیقی، امیر عنایتی، بتول غضنفری، حسن غفاری، محسن غلامی، علی فرشاد مهر، امیر قادری، حسین کنتی، اسماعیل گلرخ، مهران مافی بردبار، ناصر محمدی، احسان مولایی زاده، محمدحسین نجاران، حسین نیکمهر، مهدی هادی پور، غلامرضا یزدانی و آلفرد یعقوب زاده هر کدام با یک اثر.

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14263 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين بازدید: 3024 ساعت: 5:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
2 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
4 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
6 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
7 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
8 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
9 ایران در کشورهای منطقه نمایشگاه‌های اختصاصی برگزار می‌کند ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.