فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن


پایگاه خبری لقمه: گنجاندن یک لیوان نوشیدنی سم زدایی کننده در برنامه صبحگاهی می تواند یک روش درمانی مناسب بوده و مواد معدنی و آنزیم های تخلیه شده در بدن را بازیابی کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، نوشیدنی‌های سبز اساساً به عنوان یک درمان برای بیماری‌های مزمن و برای بازگرداندن مواد معدنی و آنزیم‌های تخلیه شده در بدن توصیه می‌شوند.

 
این نوشیدنی که عمدتاً از سبزیجات برگ سبز تازه و میوه‌های کم قند تهیه می‌شود، ترکیبی کامل از مواد مغذی غنی از کلروفیل غیرپاستوریزه است.
 
افرادی که نوشیدنی سبز مصرف می‌کنند، فواید چشمگیری در سلامتی، متابولیسم و خلق و خوی کلی شأن مشاهده کرده اند. یک نوشیدنی سبز دارای فواید متعددی نظیر موارد زیر است.
 
غنی سازی فوری تغذیه‌ای که باعث افزایش انرژی طبیعی می‌شود
 
نوشیدنی سبز یک نوشیدنی غلیظ گیاهی است که مملو از مواد مغذی، آنزیم‌ها و آنتی اکسیدان های مانند کلروفیل و کاروتنوئیدها است. آنها سرشار از آهن، کلسیم، بتاکاروتن، پتاسیم، ویتامین C و فولات هستند. مصرف نوشیدنی سبز صبحگاهی می‌تواند راهی عالی برای تحریک انرژی طبیعی بدون استفاده از نوشیدنی‌های کافئین دار باشد.
 
کمک به کاهش وزن و حفظ سلامت روده
 
نوشیدنی سبز برای کسانی که می‌خواهند وزن اضافی خود را کاهش دهند شگفت انگیز است چراکه سرشار از مواد مغذی گیاهی است و کالری کمی دارد. این نوشیدنی یکی از بهترین جایگزین‌های غذایی است. همچنین به بازگرداندن عملکردهای گوارشی، عادی سازی عملکرد روده و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.
 
کاهش التهاب
 
از آنجا که سبزیجات برگ سبز منبع خوبی از امگا ۳، یکی از مهمترین مواد مغذی ضدالتهابی هستند، برای مغز و سیستم قلبی عروقی مفید هستند. و مصرف نوشیدنی سبز کمک می‌کند تا به این هدف نائل شد.
 
سم زدایی و تصفیه خون
 
از آنجا که نوشیدنی‌های سبز به راحتی هضم می‌شوند، می‌توانند جریان خون را بسیار تمیز کنند و تصفیه لنف و کبد می‌تواند باعث دفع مواد سمی از بدن شود. کلروفیل رژیمی یک ماده مغذی برای رفع مشکلات پوستی و همچنین کاهش بوی بد دهان و بوی بدن است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14417 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور بازدید: 2297 ساعت: 3:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
10 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید علت این قضیه آنتى‏ اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى‏ كند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.