مدیر کل دفتر بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی:
برای گوشت قرمز اساسا هیچگونه قیمت گذاری وجود ندارد


پایگاه خبری لقمه:

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، مدیر کل دفتر بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: خشکسالی و کمبود علوفه در سال جاری میزان عرضه را نسبت به سال گذشته افزایش داده است، دولت برای بهبود وضعیت بازار سعی دارد میان عرضه و تقاضا تعادل ایجاد کند.   

ابراهیم زارع، مدیر کل دفتر بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در برنامه «نمودار» درباره گرانی ها و افزایش قیمت کالاها گفت: برای گوشت قرمز اساسا هیچگونه قیمت گذاری وجود ندارد و تنها کالاهایی نظیر ذرت، جو ،کنجاله، گوشت مرغ، تخم مرغ و روغن که ارز ترجیحی دریافت می کنند، شامل قیمت گذاری سازمان حمایت می شوند. 

وی ادامه داد: سایر کالاهایی که با نرخ ارز ترجیحی معامله می شوند، قیمت گذاری مصوبی ندارند و قیمت آنها بر  اساس سیستم عرضه و تقاضا تعیین می شود.

مدیر کل دفتر برنامه بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی بخش دیگر صحبت هایش را به بازار گوشت قرمز اختصاص داد و گفت: امسال قیمت گوشت گوسفند و گوساله نسبت به سال گذشته به ترتیب 25 درصد 60 درصد افزایش یافته است. 

وی اضافه کرد: در حال حاضر در شهر تهران قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی حدود 155 هزار تومان است که البته این قیمت با توجه به نوع کیفیت متفاوت می شود ابراهیم زارع خاطر نشان کرد: خشکسالی و کمبود علوفه در سال جاری میزان عرضه را نسبت به سال گذشته افزایش داده است، دولت برای بهبود وضعیت بازار سعی دارد میان عرضه و تقاضا تعادل ایجاد کند.   

برنامه «نمودار» شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 10:20 از رادیو ایران پخش می شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14461 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر بازدید: 1271 ساعت: 5:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
3 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
9 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی که چربی خون را کاهش می دهد کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی انستیتو تغ...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.