نشست هم‌اندیشی و مدیران ارشد مطبوعات برای تامین کاغذ مورد نیاز مطبوعات برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست هم‌اندیشی تامین کاغذ مورد نیاز مطبوعات کشور با حضور جمعی از مدیران مطبوعات و واردکنندگان کاغذ در محل سالن نشست‌های معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی از اهتمام جدی دولت در تامین کاغذ مطبوعات خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فرشاد مهدی‌پور، معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این نشست، با اشاره به عزم جدی دولت در تامین کاغذ مورد نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی، کاغذ را از ضروری‌ترین ملزومات مطبوعات عنوان کرد و افزود: معاونت مطبوعاتی تلاش می‌کند زمینه‌های لازم برای تامین کاغذ مطبوعات به‌قدر کفایت و بر اساس نیاز بازار تهیه و در اختیار نشریات کشور قرار دهد.

مهدی‌پور به کاهش شدید میزان توزیع کاغذ با ارز دولتی در سال 99 اشاره کرد و با اشاره به برنامه‌ریزی درازمدت برای تامین کاغذ مورد نیاز مطبوعات با استفاده از ظرفیت تولید داخل، گفت: با توجه به محدودیت تولید کاغذ مطبوعات در مقطع کنونی، همه تمهیدات لازم برای واردات آن اندیشیده شده است.

 
معاون مطبوعاتی، چگونگی واردات و توزیع عادلانه و مطابق با نیاز نشریات کشور را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خود در این حوزه عنوان و خاطرنشان کرد: رسانه‌ها و مطبوعات، از حوزه‌های مهم، راهبردی و مورد حمایت دولت است.

 
وی بر لزوم همکاری و هم‌افزایی مدیران رسانه‌ها، تولیدکنندگان و وارد کنندگان کاغذ و همچنین فعالان چاپ و نشر کشور برای بهبود شرایط کنونی تاکید کرد و افزود: برای ثبات و ایجاد شرایط مطلوب در بازار، نیازمند یک تدبیر فوری و کوتاه‌مدت هستیم اما طرح بلند‌مدت ما این است که دولت به‌طور کلی از تصدی‌گری در موضوع کاغذ خارج شده و تامین و توزیع آن را به بخش خصوصی واگذار کند.


گفتنی است، حمایت از تولید داخلی و کاهش وابستگی‌ها در درازمدت، تلاش برای کاهش تصدی‌گری دولت و ایجاد رقابت در تولید و واردات کاغذ توسط بخش خصوصی، واردات و توزیع فوری و عادلانه کاغذ با توجه به میزان مصرف واقعی نشریات، مدیریت و کنترل بازار با تکیه بر آمار و اطلاعات موجود در اداره کل مطبوعات داخلی، ارائه تسهیلات به واردکنندگان بخش خصوصی، لزوم بازنگری در سازوکارهای حمایتی دولت، اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش قیمت تمام شده کاغذ تولید داخل و ساماندهی سازوکارهای نظارتی در توزیع عادلانه کاغذ ازجمله اهم راه‌کارهای عنوان شده از سوی حاضرین در این نشست بود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 14489 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۲۲ آبان بازدید: 1279 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
2 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
3 مردم از مصرف محصولات لبنی سنتی پرهیز کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 سازمان غذاودارو درباره مضرات لیوان‌های کاغذی اطلاعیه‌ای نداده است ۱۳۹۴ شنبه ۲ آبان
5 تجربه پخت و سرو غذا در ظروف کاغذی/عکس ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۳ شهريور
6 تولید کاغذ از بازیافت بطری‌های پلاستیکی+تصاویر ۱۳۹۳ شنبه ۱۱ بهمن
7 متفورمین قرص لاغری نیست/چطور کالری های اضافه را بسوزانیم؟ ۱۳۹۲ شنبه ۳ اسفند
8 حذف تدریجی پول فیزیکی از نانوایی‌ها / به‌جای اسکناس کارت بکشید ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
9 طرز تهیه لواشک لیمو، نعناع و تمشک ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ شهريور
10 جوش شیرین بلای نان/از بربری لاستیک تا لواش کاغذ سوخته ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.