طرز تهیه لواشک لیمو، نعناع و تمشک


یکی از خوبی های تابستان این است که می توانید با میوه های تابستانی لواشک درست کنید و برای پائیز و زمستان کنار بگذارید. اگر به طبیعت رفتید و توانستید تمشک جمع کنید، کمی از آن را برای لواشک کنار بگذارید.

به گزارش لقمه، یکی از خوبی های تابستان این است که می توانید با میوه های تابستانی لواشک درست کنید و برای پائیز و زمستان کنار بگذارید.

اگر به طبیعت رفتید و توانستید تمشک جمع کنید، کمی از آن را برای لواشک کنار بگذارید. در اینجا طرز تهیه لواشکی با طعم تمشک و لیمو و نعناع را آموزش می دهیم که امیدواریم خوشتان بیاید.
مواد لازم:

• 3 فنجان تمشک سیاه
• ربع فنجان برگ نعناع
• ربع فنجان عسل
• 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
• تراشه های پوست لیمو
• کاغذ پوستی

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 170 درجه فارنهایت گرم شود. تمشک ها، برگ های نعناع، عسل، تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و آنها را 30 ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند. اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید، این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید.

2. روی سینی فر کاغذ پوستی پهن کنید. پوره حاصل را روی کاغذ بریزید و با قاشقی خوب آن را پهن کنید. این سینی را داخل فر بگذارید و حدود 6 ساعت بپزید تا دیگر خیس نباشد.

3. سپس از فر درآورید و با قیچی کاغذ را به دو نیم ببرید. سپس کاغذها را به شکل سیگار برگ بپیچید.

4. در آخر این رول میوه ای را به قطعات کوچک تری ببرید و سرو کنید. بهتر است برای نگهداری به مدتی طولانی تر، آنها را در ظروف بدون هوا نگهداری کنید. برای سرو کردن، کاغذ آنها را بکنید و دور بیندازید. 




بازگشت به صفحه نخست 

نقل از :برترین ها

کد: 5066 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 6270 ساعت: 10:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3 6 خواص پونه کوهی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 با مصرف ۶ ماده غذایی با کسالت صبحگاهی خداحافظی کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
5 خوراکی‌های که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
6 آشنایی با نوشیدنی های مناسب ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۳۰ خرداد
7 کاهش وزن با طعم ترش ۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
8 حفظ خونسردی با نعناع ۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند
9 درمان‌های طب سنتی برای تسکین درد دندان ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
10 این گیاه، ضدآکنه و ضدفشارخون است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان
11 طرز پخت تـرش تـره به سبک شمالی‌ها ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.