خوردن یک مشت کشمش در روز چه تاثیری برای بدن دارد؟


پایگاه خبری لقمه: مصرف روزانه کشمش، برای بدن فواید زیادی دارد که از جمله آن می‌توان به بهبود سیستم گردش خون اشاره کرد.

 
به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از ریانووستی،یک متخصص تغذیه روس لزوم افزودن کشمش به رژیم غذایی روزانه را توصیه می‌کند، زیرا خوردن ۲۵ گرم کشمش در روز می‌تواند باعث ایجاد اثرات شگفت انگیزی برای سلامتی شود.
 
آنا ملیخانیا این متخصص روس می‌گوید کشمش حاوی فلاونوئید‌هایی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند، که سطح کلسترول بد را در خون کاهش می‌دهند و خاصیت ارتجاعی رگ‌های خونی را بهبود می‌بخشند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش می‌دهد.
 
این متخصص تغذیه گفت: انگور قرمز نسبت به انگور سفید دارای درصد بیشتری آنتی اکسیدان است  برای داشتن فیبر رژیمی، ویتامین‌ها و طعم لذیذ می‌توان کشمش را به فرنی، شیرینی و سالاد اضافه کنید.
 
لازم به ذکر است، خوردن مقدار زیادی کشمش می‌تواند باعث اسهال، حالت تهوع و حتی استفراغ شود. همچنین مصرف کشمش سیاه همراه با آنتی بیوتیک توصیه نمی‌شود، زیرا میزان جذب دارو در بدن را کاهش می‌دهد.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 14491 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان بازدید: 1364 ساعت: 9:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

  آمادگی برای شروع درمان سرطان پایگاه خبری لقمه: سرطان به‌عنوان یک بیماری مزمن و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.