قاسم پیشه ور رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ایران شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی با حکم وزیر جهاد کشاورزی منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، امروز پس از انتخابات هیئت رئیسه شورای مرکزی این نظام و با حکم وزیر جهاد کشاورزی «قاسم پیشه ور» به عنوان رئیس نظام صنفی کشاورزی ایران منصوب شد.
 
آیین تکریم و معارفه نظام صنفی کشاورزی در سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران برگزار شد. در این جلسه اسماعیل قادری‌فر مدیر عامل سازمان تعاونی روستایی قاسم پیشه ور را به عنوان رئیس جدید نظام صنفی کشاورزی معرفی کرد.
 
در ابتدای نشست منصور علی زارعی کیانی نماینده مردم ساری در مجلس، گفت: در حال حاضر 5 میلیون بهره‌بردار در حوزه‌های مختلف کشاورزی فعالیت دارند که این تعداد جزو کم توقع ترین فعالان حوزه کشاورزی هستند.
 
وی با اشاره به لزوم کشت قراردادی در کشور، بیان کرد: در یک سال گذشته کمیسیون کشاورزی به نقش آفرینی کشاورزان در حوزه فعالیت‌‌شان اهمیت ویژه‌ای می‌دهد. اما متاسفانه سیاست گذاران کشور یک دهم اعتبارهای که به صنعت می‌دهند برای بخش کشاورزی در نظر نمی‌گیرند.
 
این نماینده مجلس ادامه داد: در شورای قیمت گذاری نظام صنفی کشاورزی، نظام مهندسی کشاورزی و نظام تعاونی کشور به اضافه 3 کشاورز نخبه حضور دارند.
 
وی بابیان اینکه نظام صنفی کشاورزی اعتمادسازی برای کشاورزان نکرده است، افزود: اگر این اعتماد شکل گرفته بود دیگر باغدار و کشاورز برای فروش محصول خود به دلال و واسطه‌ها پناه نمی‌برد و سود حاصل از کارش نصیب خودش می‌شود.
 
زارعی در پایان بیان کرد: باید تشکل‌های صنفی در کشور تقویت شوند تا بتوان بی‌واسطه دلال‌ها کشاورزان امورات خود را  پیش ببرند.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 

 



کد: 14554 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ آبان بازدید: 1533 ساعت: 1:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
2 عده‌ای عامدانه سلامت مردم را نشانه گرفته اند ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
4 جزئیات نسخه جدید تفاهمنامه پزشکی خانواده/ اصلاح در پرداختی بیمه سلامت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
6 تصویب دو سند مهم در شورای‌عالی آب ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
7 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
8 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
9 بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
10 برنج در ماه رمضان گران می شود؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ فروردين
11 برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی توجه کامل به «امنیت غذایی» است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.