اقدامات وزارت کشاورزی برای رفع تداخلات اراضی کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان امور اراضی از تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار به هر استان برای تسریع در رفع تداخلات اراضی ملی و کشاورزی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از صدا و سیما، رئیس سازمان امور اراضی از تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار به هر استان برای تسریع در رفع تداخلات اراضی ملی و کشاورزی خبر داد و گفت: در این زمینه ۴ استان کشور بهترین عملکرد را داشته اند.

 
صفدر نیازی در ادامه افزود: استان‌های قزوین، زنجان، یزد و چهارمحال و بختیاری بهترین عملکرد را در این زمینه داشتند.
 
رئیس سازمان امور اراضی با اشاره به وجود برخی مشکلات در روند رفع تداخلات، از جمله نقص ساختار و کمبود نیروی انسانی، گفت: به هر استان برای تجهیز دبیرخانه کمیسیون رفع تداخلات استانی، یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است تا در فرایند صدور سند تسریع شود.
 
بهبهانی مشاور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هم از اختصاص روزهای یکشنبه هر هفته در سازمان ثبت اسناد و املاک، به رسیدگی به امور مربوط به صدور اسناد اراضی کشاورزی خبر داد و گفت: در این روز همه مدیران کل استانی، مسئولان کاداستر، رؤسای واحدهای ثبتی و کارشناسان مربوطه در روستاهای هدف مستقر خواهند شد و با تشویق کشاورزان به دریافت سند، امور مربوط به صدور اسناد کشاورزی را انجام خواهند داد.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15018 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر بازدید: 829 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
9 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی شده‌اند؛ بطور مثال هر قطعه سکه ۳.۸ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار بالغ بر ۳۰۰ هزار تومان، نسبت به دیروز (شنبه) ارزان‌تر شده است.