صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صادرات و واردات
>
ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد
ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد
پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران تخمگذار صادرات را راهکاری برای جلوگیری از زیان مرغداران دانست و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ هزار تن تخممرغ به کشورهای هدف صادر شده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، «حمیدرضا کاشانی» در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره وضعیت صادرات تخممرغ، افزود: کشور ما علاوه بر تامین نیاز داخلی حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن از این محصول را دارد.
رییس هیات مدیره اتحادیه سراسری مرغداران تخمگذار ضمن انتقاد از وضعیت صادرات این محصول، اظهار داشت: در ۲۶ آذرماه امسال طی با صدور دستورالعملی توسط سازمان دامپزشکی صادرات تخممرغ ممنوع شد.
وی گفت: به دلیل ارایه مجوزهای سلیقهای برای صادرات تخممرغ، بهتازگی اتحادیه سراسری مرغداران تخمگذار که پیش از این عضو کمیته تصمیمگیری وزارت جهاد کشاورزی بود، از این کمیته خارج شده است.
کاشانی اضافه کرد: با توجه به زیان زیادی که تولیدکنندگان تخممرغ روی هر کیلوگرم محصول تولیدی خود میدهند، صادرات تنها راهکار است تا این صنعت دچار آسیب جدی نشود.
به گزارش ایرنا، طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی تولید ۱.۲ میلیون تن تولید تخممرغ در سال جاری پیشبینی شده است که به نظر میرسد امکان صادرات ۷۰ تا ۸۰ هزار تن از این محصول وجود دارد.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15081
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
بازدید:
1017
ساعت:
3:54 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3
۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکتهای ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد
۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7
ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8
صادرات حبوبات آزاد شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم
احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...
موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن
تابحال دقت کردهاید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...
خوردن سالاد بدون روغن ممنوع
جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
به نظر شما کدام نان سالمتر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاریاش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤالها را بخوانید.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
این روغن برای سرخ کردن نیست!
برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی
متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل میشود اما در موارد زیادی گوشتهای یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش میروند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است