۸۵ درصد کاشت گندم و جو در کشور مکانیزه انجام می‌شود


پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: بیش از ۸۵ درصد کاشت گندم و جو کشور به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: در ۱۰ سال گذشته، کاشت مکانیزه گندم و جو زیر ۲۰ درصد بود.

 
وی میانگین ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در کشور را حدود ۲.۵ اسب بخار در هکتار عنوان کرد و گفت: این عدد مطلوبی است ضمن آن که ضریب مکانیزاسیون برای هر محصولی متفاوت است.
 
ذوالفقاری افزود: آنچه کشاورزی را فنی می‌کند و موجب افزایش بهره‌وری می‌شود، تنها تراکتور نیست بلکه ادوات کشاورزی نیز مهم هستند و در حال حاضر بیش از ۳۵۰ شرکت سازنده تراکتور و ادوات کشاورزی در کشور فعالیت می‌کنند.
 
وی افزایش بهره‌وری، افزایش تولید در واحد سطح و مراقبت از آب و خاک را از مزیت‌های توسعه مکانیزاسیون برشمرد.
 
ذوالفقاری در همین حال توسعه کشاورزی حفاظتی را از اولویت‌های مرکز توسعه مکانیزاسیون عنوان و تصریح کرد: کشاورزی حفاظتی می‌تواند در اراضی آبی و دیم، پسماندهای کشاورزی را به زمین برگرداند و در احیا و بازگشت اراضی به تولید و کاهش مصرف کودهای شیمیایی کمک کند و رطوبت را در خاک نگه دارد.
 
وی افزود: با اجرای کشاورزی حفاظتی کشاورزان از سال سوم می‌توانند شاهد تأثیرات آن و ماندگاری آب در مزارع خود باشند.
 
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی خاطرنشان کرد: ماشین‌های مربوط به کشاورزی حفاظتی در کشور نمونه‌سازی و بومی‌سازی شده است.

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15091 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي بازدید: 674 ساعت: 4:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
8 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
9 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.