بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک


پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک، که ادعا می کنند حاوی موادی برای حمایت از سلامت روده هستند، به محبوبیت دست یافته اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از هلث لاین، متخصصان می‌گویند که نوشابه‌های پروبیوتیک و پری بیوتیک ممکن است به شما کمک کنند مقدار فیبر توصیه شده روزانه خود را کاهش دهید، هضم را بهبود بخشد و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند.
 
با این حال، برخی از آنها محتوای قند بالایی دارند و ممکن است باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ و گاز شوند.
 
گفته می‌شود این نوشیدنی‌های گازدار و شیرین نسبت به نوشابه‌های معمولی قند کمتری دارند و از موادی ساخته می‌شوند که اعتقاد بر این است که روده سالم‌تری را ایجاد می‌کند.
 
به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده، معمولاً باکتری‌ها هستند که در روده ما زندگی می‌کنند و آن را متعادل و سالم نگه می‌دارند.
 
پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که ما نمی‌توانیم آن را هضم کنیم. آنها به عنوان غذا برای پروبیوتیک ها عمل می‌کنند و به رشد و شکوفایی آنها در روده ما کمک می‌کنند.
 
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در کنار هم موجب می‌شوند سیستم گوارش ما سالم و متعادل بماند.
 
به گفته محققان، این نوع نوشیدنی‌ها نباید به عنوان جایگزینی برای غذاها و نوشیدنی‌های غنی از مواد مغذی عمل کنند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15298 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير بازدید: 813 ساعت: 10:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
4 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  آبمیوه‌های خیابانی باعث مسمومیت کودکان می‌شوند رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت