صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک، که ادعا می کنند حاوی موادی برای حمایت از سلامت روده هستند، به محبوبیت دست یافته اند.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از هلث لاین، متخصصان میگویند که نوشابههای پروبیوتیک و پری بیوتیک ممکن است به شما کمک کنند مقدار فیبر توصیه شده روزانه خود را کاهش دهید، هضم را بهبود بخشد و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند.
با این حال، برخی از آنها محتوای قند بالایی دارند و ممکن است باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ و گاز شوند.
گفته میشود این نوشیدنیهای گازدار و شیرین نسبت به نوشابههای معمولی قند کمتری دارند و از موادی ساخته میشوند که اعتقاد بر این است که روده سالمتری را ایجاد میکند.
به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده، معمولاً باکتریها هستند که در روده ما زندگی میکنند و آن را متعادل و سالم نگه میدارند.
پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که ما نمیتوانیم آن را هضم کنیم. آنها به عنوان غذا برای پروبیوتیک ها عمل میکنند و به رشد و شکوفایی آنها در روده ما کمک میکنند.
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در کنار هم موجب میشوند سیستم گوارش ما سالم و متعادل بماند.
به گفته محققان، این نوع نوشیدنیها نباید به عنوان جایگزینی برای غذاها و نوشیدنیهای غنی از مواد مغذی عمل کنند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
15298
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
بازدید:
813
ساعت:
10:01 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
4
دمنوشها و راز خوابی آرام
۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
5
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7
استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9
دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10
۶ علامت چرب شدن کبد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
در مصرف کشک به این نکات توجه کنید
كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...
آبمیوههای خیابانی باعث مسمومیت کودکان میشوند
رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...
یخهای دكهای میتوانند منتقلكننده وبا و آلودگی باشند
یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخهای دکهای میتوانند ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر
در فرآیند انجماد همیشه توصیه میگردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش مییابد.
بخور نخورهای گوشتی
اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس
پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید
فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است